Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Μαλακοπή - ΑΕ Πυλαίας 3-1

Νίκη για την ομάδα μας στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕ Πυλαίας με σκορ 3-1. Ο προπονητής μας έδωσε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να παίξουν είτε ως βασικοί είτε ως αναπληρωματικοί.
Στο πρώτο ημίχρονο η Μαλακοπή πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί με τον Χρήστο Κόντο μετά από πολύ καλή ασσίστ του Ματελόπουλου Θωμά. Η μόνη στιγμή που απειληθήκαμε ήταν μόλις στο 4ο λεπτό από μία επικίνδυνη σέντρα η οποία όμως πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ματελόπουλος Θωμάς με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής και λίγο πλάγια σημάδεψε σωστά κάνοντας το 2-0. Ακολούθησαν αρκετές αλλάγες από τους δύο προπονητές. Η ΑΕ Πυλαίας κατάφερε να μειώσει 20 λεπτά πριν το τέλος με σουτ από το ύψος του πέναλτυ. Ακολούθησε δοκάρι για την ομάδα μας από τον Πολυμέρη, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με πολύ ωραία ενέργεια ο Μπενάι Σπύρος που πήρε τη μπάλα από το κέντρο και αφού απέφυγε τρεις αντιπάλους του με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Ακολουθεί αύριο δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ στο πλαστικό της Πυλαίας στις 18:00.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΙΣΤ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΙΚΟΥΕΛ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΑΧΝΗ - ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΝΙΑ - ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΑΣΤΙΧΟ - ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή