Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η επόμενη μέρα ....

 Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΟΜ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Μακεδονικό στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου του προβιβασμού που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00 το απόγευμα στο γήπεδο του Μακεδονικού. 
 Η σημερινή προπόνηση που ήταν η πρώτη μετά το σοκ της Κυριακής έγινε με αρκετές απουσίες (Καλιάκης, Κεφαλάς, Παναγιωτίδης, Τσιλιγγερίδης, Μωυσίδης, Χατζηδρόσος, Τσιαβδαρίδης, Καραγκούνης, Αναστασιάδης, Στεφανίδης) για διάφορους λόγους, ενώ Κουζούφης και Τζόνης έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Ρίμπο σε κανονικούς ρυθμούς, η πολύ καλή απόδοση του Τριανταφυλλίδη (φτου, φτου), αλλά και η παρουσία-έκπληξη του Χρήστου Αθανασιάδη που είχε ρεπό από την Αναγέννηση Καρδίτσας και ως καλός επαγγελματίας συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του ΠΟΜ. 
 Πρόγραμμα που μετά την προθέρμανση είχε αερόβιο κομμάτι χωρίς μπάλα και εν συνεχεία παιχνίδι 4v4 σε μικρό χώρο. MVP του παιχνιδιού ανεδείχθη με διαφορά στήθους ο Πέτρος Τσιαπακίδης αντί του Παντελή Λαμπαδάριου.

 Να επισημανθεί ότι παρά τις απουσίες οι προπόνηση έγινε με 18 ποδοσφαιριστές και σε άριστο κλίμα, κάτι που δίχνει την δυναμική που βγάζει η ομάδα κυρίως στις δύσκολες στιγμές.
 Άλλωστε στον ΠΟΜ το κριτήριο δεν ήταν ποτέ το αποτέλεσμα, αλλά η διάθεση, η δουλειά και η συμπεριφορά....

2 σχόλια: