Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΜ - Καμπανιακός 0-5

 Δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΜ, με την ομάδα μας να γνωρίζει βαριά ήττα από τον Καμπανιακό με 0-5. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε σε τρεις φάσεις.
 Αρχικά ο Καμπανιακός προηγήθηκε στο 16' και λίγα λεπτά αργότερα το νέο αστέρι της διαιτησίας, ένας ακόμη ΥΙΟΣ, ο Βουρνέλης jounior απέβαλε τον Παναγιωτίδη δείχνοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα με την οποία ξαναγέλασε το γήπεδο αφού μόλις είχε σταματήσει να γελάει από την πρώτη. Τρία λεπτά αργότερα ο τραυματισμός του Τσιλιγγερίδη άφησε την ομάδα ουσιαστικά χωρίς αμυντικό χαφ.
 Η χαλάρωση του αντιπάλου έφερε μια ισοροπία στο παιχνίδι ως την αποβολή του Σιούνη στο 63' που άφησε και αυτός την ομάδα του με 10 παίκτες. Κομβικό σημείο αποτέλεσε το δεύτερο γκολ που ήρθε στο 67' με κοντινή κεφαλιά σε σημείο που η ομάδα μας να μην καταφέρει να αντιδράσει. Η έκταση του σκορ θα μπορούσε να αποφευχθεί, ενώ πλέον ο επαναληπτικός αποτελεί τυπική διαδικασία με το ενδιαφέρον όλων να στρέφεται πλεόν στο πρωτάθλημα.
 Η νίκη του Καμπανιακού είναι δικαιότατη και σίγουρα δεν μπορεί να την μειώσει η αστεία παρουσία  ενός ανίκανου διαιτητή.

ΠΟΜ : Πλάνος, Γερασίμου, Αναστασιάδης, Χατζηδρόσος, Μωυσίδης, Παναγιωτίδης, Τσιλιγγερίδης (32' Πλουμής), Μπαξεβάνης, Καλιάκης, Κεφαλάς (77' Λαμπαδάριος), Παντελής (73' Τσιαπακίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου