Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η παράγκα του Φαρμακοποιού....

 Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι γραφικοί τύποι, που, άλλοι από την βλακεία τους, άλλοι από την ανυπαρξία τους, άλλοι από το ότι δεν μπορούν να χωνέψουν πως ο ΠΟΜ πρωταγωνιστεί τόσα χρόνια έχοντάς τους πελάτες, άλλοι γιατί ζηλεύουν, άλλοι γιατί είναι στην απ' έξω κι άλλοι γιατί τρώνε την παντοφλίτσα από την σύζυγο, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα χρησιμοποιόντας κάποια ΜΜΕ της πόλης ή γνωριμίες με ''υψηλά'' κλιμάκια και κέντρα αποφάσεων.
 Ο μεγάλος ΠΟΜ, δυστυχώς, ενοχλεί αυτή τη φορά με την πορεία του στον θεσμό του κυπέλλου όπου έφτασε στον ημιτελικό παίζοντας τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους, ομολογουμένως, χαμηλότερης δυναμικότητας.
 Εμφανίστηκαν λοιπόν και πάλι στον ύπνο γνωστών γραφικών κυρίων, τα φαντάσματα της διαιτησίας αυτή τη φορά με την μορφή στοχοποίησης συγκεκριμένου παίκτη αντίπαλης ομάδας.
 Θα θέλαμε να ενημερώσουμε λοιπόν τον γνωστό φαρμακοτρίφτη πως (στον ύπνο του) ο ΠΟΜ  ελέγχει την ''Παράγκα της Θεσσαλονίκης'' έχοντας άκρες σε διαιτητές, παρατηρητές, κέντρα αποφάσεων και γι αυτό καλά θα κάνει να δεθεί στο άρμα μας με την ελπίδα να σταματήσουν τα όνειρα που τον ταλαιπωρούν.
 Και την ευχή ο επόμενος του εφιάλτης να μην είναι κοκκινόμαυρος αλλά πράσινος....

3 σχόλια:

  1. Τι γραφεις ρε δασκαλε δεν καταλαβαινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνει αυτός που πρέπει Αναστάσιε. Τα υπόλοιπα από κοντά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a ananaiwsei kaneis site............................................. epitelous............

    ΑπάντησηΔιαγραφή