Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΜ - ΑΠΕΛ 4-2

 Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΟΜ στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος κερδίζοντας την πρωτοπόρο του ομίλου ΑΠΕΛ με 4-2. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την ισοπαλία (0-0) του Ολυμπιακού Κυμίνων στην Θέρμη έδωσε στην ομάδα μας την δυνατότητα να κατακτήσει την τέταρτη θέση και με αυτό τον τρόπο να πετύχει τον πρώτο στόχο της χρονιάς που ήταν η είσοδος στον όμιλο της ανόδου.
 Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα θεαματικό με τον ΠΟΜ να προηγείται νωρίς με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Βασίλη Καλιάκη που έφτασε τα 15 στη σεζόν, ενώ το 3-0 έκανε στο 34΄ ο Γιώργος Τσιλιγγερίδης. Όμως η ΑΠΕΛ (που παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες βασικών παικτών) μείωσε αρχικά σε 3-1 στο 44' με πέναλτι του Πασχαλίδη και ακόμη περισσότερο με ωραίο γυριστό βολέ του ίδιου παίκτη στο 61΄. Το σκορ έκλεισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γιώργος Κεφαλάς στο 78'.
 Ο ΠΟΜ το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και θα περιμένει ''με αγωνία'' τα αποτελέσματα του 1ου υποομίλου για να μάθει τους αντιπάλους του στην επόμενη φάση.

ΠΟΜ : Πλάνος, Γερασίμου, Καραγκούνης, Χατζηδρόσος, Φλόκι (82' Τσιαπακίδης), Παναγιωτίδης, Τσιλιγγερίδης, Κεφαλάς (80' Πλουμής), Παντελής (77' Λαμπαδάριος), Καλιάκης, Μπαξεβάνης.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια σε ολους στην ομαδα.
    Ενταξει raul τα καταφερες εσυ και η παραγκα σου.
    Ευτυχως ο φαρμακοποιος εχει δραμαμινες στο μαγαζι του γιατι για Κουφαλια, Μονολοφο και ειδικα Σοχο εχει πολλες στροφες στο δρομο μη ζαλιστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριθιά και Σοχό Τασούλη. Στα υπόλοιπα είναι τυχεροί, δεν ξαναπηγαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή