Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Είναι έτοιμος...

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου Ελευθεριακού η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Κυμίνων. Ο "Παίζω με τη μία" γνωστός για τις πολύ φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τη συγκεκριμένη ομάδα έθεσε τον εαυτό του (ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου) στη διάθεση του προπονητή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε να μπορέσει να δει από κοντά κάποιους από τους φίλους του στα Κύμινα.
Μάλιστα δήλωσε ότι θα κατεβεί σε τουλάχιστον μία προπόνηση της ομάδας αυτή την εβδομάδα ώστε να μπει στην αποστολή για το συγκεκριμένο αγώνα αφού έτσι κι αλλιώς αυτός είναι πάντα έτοιμος να αγωνιστεί αν και έχει να κάνει προπόνηση δύο χρόνια...μόνο.
Εμείς ως blog στηρίζουμε Οικονόμου και ζητάμε από τον προπονητή να τον πάρει μαζί του. Επίσης είναι πολύ πιθανό αντιπροσωπεία των φιλάθλων της ομάδας μας να παρευρεθεί σε μία προπόνηση, να μιλήσει με τον προπονητή και να ζητήσει τη συμμετοχή του συγκεκριμένου παίχτη αν οχι στη βασική 11αδα τουλάχιστον στην αποστολή.

2 σχόλια:

  1. Εμείς εδώ στη Λαμία ετοιμάζουμε πούλμαν τόσο για την προπόνηση στην οποία θα λάβει μέρος ο ''Παίζω με τη μία'', μιας και έχουμε καιρό να τον δούμε να κάνει κάτι τέτοιο (πάνω από 2 χρόνια, κοντά στα 3), όσο και στον αγώνα, αρκεί βέβαια να αγωνιστεί ως βασικός. Σ.Φ. Οικονόμου Λαμίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή