Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΜ - Ελευθεριακός 3-2

 Επιτέλους νίκη μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την ομάδα μας επί του πρωτοπόρου Ελευθεριακού με σκορ 3-2 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ.
 Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό αφού μόλις στο 3' ο Βασίλης Καλιάκης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ιάκωβος Ασλανισβίλι και πέντε λεπτά αργότερα ο Νίκος Αναστασιάδης κέρδισε έξυπνα την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με αριστερό πλασέ έγραψε εύκολα το 2-0. Πολύ γρήγορα όμως, στο 10' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κοντινή κεφαλιά του Καρατζά μετά από εκτέλεση φάουλ του Στουκογιάννη δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 36΄ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος καταλόγησε τραβηγμένο πέναλτι σε βουτιά του Καζάνα εντός περιοχής, ο Στουκογιάννης όμως έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αλέξη Γούλα.
 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νέο πέναλτι στο 52' για τον Ελευθεριακό όταν ο Βαγγέλης Μωυσίδης τράβηξε (κατά την γνώμη του διαιτητή) την φανέλα του Καζάνα με τον ίδιο να εκτελεί και να ισοφαρίζει σε 2-2.
 Οι παίκτες μας δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση, έδειξαν πως πιστεύουν στη νίκη και στο 56' μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Καρατζά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του, ο Βασίλης Καλιάκης από κοντά και με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-2 γνωρίζοντας την αποθέωση.
 Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και έπειτα πήρε μια άλλη τροπή με τους φιλοξενούμενους να ενισχύουν την επιθετική τους γραμμή, αποδυναμώνοντας έτσι το κέντρο τους και δίνοντας την ευκαιρία στους χαφ μας να κυριαρχίσουν στον άξονα και να δημιουργήσουν πολλές φάσεις σε ανοιχτό γήπεδο, δίχως όμως οι Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης και Καλιάκης να πετύχουν το τέταρτο γκολ. Από την άλλη πλευρά χρειάστηκε η σωτήρια απόκρουση του Αλέξη Γούλα σε κοντινό πλάσε στο 78' που κράτησε την μεγάλη νίκη. Μια νίκη (επί του πρωτοπόρου) που τίνει να γίνει τα τελευταία χρόνια συνήθεια για τον ΠΟΜ.

ΠΟΜ : Γούλας, Κουζούφης, Καραγκούνης, Φλόκι (79' Κεφαλάς), Μωυσίδης, Παναγιωτίδης, Μπαξεβάνης, Τσιλιγκερίδης (85' Γερασίμου), Καλιάκης, Ασλανισβίλι (71' Τριανταφυλλίδης).

Παραλειπόμενα από το παιχνίδι
 - Αρκετός κόσμος (πάνω από 200 άτομα) παρακολούθησαν την σημερινή αναμέτρηση δυστυχώς όμως η μορφολογία του γηπέδου αλλά και οι συμπεριφορά τον περισσοτέρων μας ανάγκασε να κόψουμε ελάχιστα αναλογικά εισητήρια. Κάποια στιγμή ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη θα πρέπει να δει πιο σοβαρά το θέμα με την προστασία του γηπέδου.
 - Μεγάλος ο αριθμός και των παλιών ποδοσφαιριστών του ΠΟΜ που βρέθηκαν στο παιχνίδι οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να θέλουν να συμπληρώσουν εντεκάδα. Παρόντες λοιπόν ήταν αρχικά ο πρόεδρος Σάκης Αλίρης και οι Κουζούδης, Γάμπας, Πεχλιβανίδης, Μαζαράκης, Αστειόπουλος, Πολυμέρης, Ματελόπουλος, Μαραγκός. Με τον ερχομό του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ "Παίζω με τη μία'' Γιάννη Οικονόμου η εντεκάδα συμπληρώθηκε μιας και όπως είπε ο ίδιος: ''παίζω πέντε θέσεις''.
 - Παρών μετά από σύντομη απουσία για λόγους υγείας και ο Χαράλαμπος Κελεπούρης που δήλωσε: ''ευτυχώς που ήρθα και κερδίσαμε". Το blog και η ομάδα του εύχονται περαστικά και πάντα δίπλα μας.  

4 σχόλια: