Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΕ Κρήνης - Μαλακοπή 2-2

Κακή εμφάνιση και ισοπαλία για την ομάδα μας με αντίπαλο την ΑΕ Κρήνης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν δυο τρεις καλές ευκαιρίες με τον Γούλα να αντιδρά σωστά και να αποσοβεί τον κίνδυνο. Το 1-0 έγινε στο 23ο λεπτό όταν μετά από σουτ εκτός περιοχής η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα μας καταλήγοντας στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως έγινε το 1-1 με τον Νικολούλη να φεύγει από τα δεξιά, να σουτάρει, ο τερματοφύλακας απέκρουσε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Κόντο που από κοντά και σε κενή εστία πέτυχε την ισοφάριση. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε καλύτερα, πίεσε και κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ ύστερα από σέντρα του Νικολούλη. Όμως μετά από μία ασυνενοησία στην άμυνα μας οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ και έκαναν το 2-2 αστο 70ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά πιέσαμε για το τρίτο γκολ, χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες με τον Λαμπαδάριο αλλά δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε.

Μαλακοπή: Γούλας, Καραγκούνης, Μπενάι Ν.(70', Λόλης), Τυρανίδης, Τριανταφυλλίδης, Μπενάι Σ., Αναστασιάδης, Τσιαπακίδης, Νικολούλης, Κόντος(70', Λαμπαδάριος), Καλλιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου