Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΔ - ΜΑΛΑΚΟΠΗ 1-2

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί του ΠΑΟΔ με σκορ 1-2. Σχεδόν σε όλο το παιχνίδι είμασταν καλύτεροι των αντιπάλων μας και δίκαια φτάσαμε στη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν αυτή που έχανε τις ευκαιρίες κυρίως με τους Καλλιάκη και Αναστασιάδη αλλά ο ΠΑΟΔ κατάφερε να προηγηθεί με το μοναδικό του σουτ σε όλο τον αγώνα. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε η ίδια με τη Μαλακοπή να παίζει στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό της χωρίς όμως να μπορεί να ισοφαρίσει. Μάλιστα χάσαμε και πέναλτυ με τον Τυρανίδη το οποίο κέρισε ο Καλλιάκης. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε να πιέζουμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με τον Λαμπαδάριο με κοντινή προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή στο 84ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 1-2 από τον Νικολούλη με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από ασσίστ του Λαμπαδάριου. Το παιχνίδι τελείωσε με την ομάδα μας να παίρνει τη μεγάλη νίκη.

Μαλακοπή: Γούλας, Τυρανίδης, Καραγκούνης, Βλάχος, Λόλης, Κουζούφης, Αστειόπουλος (72', Λαμπαδάριος), Τσιαπακίδης (55', Ματελόπουλος), Αναστασιάδης (92', Πετρίδης), Νικολούλης, Καλλιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου