Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Ερμής Καλαμαριάς - Μαλακοπή 2-2
Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες σε έναν αγώνα με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους με την ομάδα μας παρόλα αυτά να αμύνεται σωστά και να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα. Μάλιστα είχαμε και τις δύο καλύτερες ευκαιρίες του ημιχρόνου με τους Τσαβδαρίδη και Παραλίκη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Ερμή Καλαμαριάς με σουτ από το ύψος της περιοχής. Οι παίχτες μας αντέδρασαν και ισοφάρισαν με πέναλτυ του Τσαβδαρίδη. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο αντίπαλος τεμρατοφύλακας. Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 1-2 από τον Κώστα Χρήστο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσαβδαρίδη. Οι αντίπαλοι μας έμειναν με εννέα παίχτες 15 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα χωρίς όμως να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα και σαν να μην έφτανε αυτό στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ήρθε η ισοφάρριση σε μία αδράνεια μέσα στην περιοχή μας.

Κατηγορία Παίδων

Μ. Αλέξανδρος - Μαλακοπή 1-0
Άδικη ήττα για την ομάδα μας με 1-0 από τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς και κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος του αγώνα παρά τις πολλές ευκαιρίες των παιχτών μας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι είχαμε τρία δοκάρια.

Κατηγορία Προπαίδων

Δίονυσος Μαλακοπής - Μαλακοπή 4-0
Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας χάνοντας από τον Διόνυσο Μαλακοπής με 4-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

1 σχόλιο: