Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Νίκη Ευκαρπίας - Μαλακοπή 2-2

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας μετάξύ της ομάδας μας και της Νίκης Ευκαρπίας με σκορ 2-2.
Γκολ από τα αποδυτήρια πέτυχαν οι γηπεδούχοι με το 1-0 να γίνεται μόλις στο 5ο λεπτό με πλασέ από τη μικρή περιοχή. Η ομάδα μας αντέδρασε, πήρε τα ηνία του αγώνα κυκλοφορώντας ωραία τη μπάλα και έκλεισε τους αντιπάλους στην περιοχή τους. Βγήκαν αρκετές ωραίες φάσεις οι οποίες όμως χαλούσαν είτε στην τελική πάσα είτε στο τελικό σουτ. Παρόλα αυτά ισοφαρίσαμε μετά από πολύ ενέργεια του Καλιάκη ο οποίος στόπαρε τη μπάλα με το στήθος μέσα στη μεγάλη περιοχή, γύρισε τον αντιπαλό του χρησιμοποιώντας το σώμα του και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-1. Το ημίχρονο τελείωσε με μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κόντο να μην μπορεί από κοντά να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με την ομάδα μας να είναι καλύτερη και να πιέζει για το δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 60ο λεπτό με τον Πεχλιβανίδη να πλασάρει σωστά μετά από πολύ ωραία πάσα του Λόλη. Από εκείνο το σημείο όμως δεν διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα μας, δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο χωρίς όμως να τελειώνουμε γρήγορα τις φάσεις, να κυκλοφορούμε σωστά τη μπάλα και να βγαίνουμε γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ευκαρπία να φτάνει σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή μας και να δημιουργεί καταστάσεις. Μάλιστα στο 73ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Από εκείνο το σημείο και μετά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τις δύο ομάδες να ζητάνε το γκολ. Τη σημαντικότερη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι όταν το σουτ που επιχειρήθηκε από το ύψος του πέναλτυ κόντραρε στα σώματα και πέρασε λίγο έξω από δοκάρι του Γούλα.
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες κάτι που δεν αφησε ικανοποιημένο κανέναν αφού από το συγκεκριμένο γήπεδο πέρασαν οι υπόλοιποι διεκδικητές των πρώτων θέσεων με νίκη.

Μαλακοπή: Γούλας, Νικολούλης, Αναστασιάδης (85', Καραγκούνης), Βλάχος, Τυρανίδης (76', Τσιαπακίδης), Παναγιωτίδης, Λόλης, Πεχλιβανίδης, Κόντος, Ματελόπουλος (71', Αστειόπουλος), Καλιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου