Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Μαλακοπή - Ηρακλής 0-4
Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας χάνοντας δίκαια από τον Ηρακλή με 0-4. Η Μαλακοπή στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ στο 25ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και βρεθήκαμε να χάνουμε στο ημίχρονο με 0-3. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Ηρακλής πέτυχε ακόμη ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Κατηγορία Παίδων

Μαλακοπή - Πέρα 1-5
Την ήττα γνώρισε η ομάδα Πάιδων της Μαλακοπής από το Πέρα με 1-5. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τη Μαλακοπή η οποία μάλιστα προηγήθηκε με 1-0. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και να φτάνουν σε μία εύκολη νίκη.

Κατηγορία Προπαίδων

Πέρα - Μαλακοπή 3-6
Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας επί του Πέρα με σκορ 3-6. Οι παίχτες μας ήταν εμφανώς ανώτεροι των αντιπάλων τους και έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Κατηγορία Τζούνιορ

Μαλακοπή - Πρωταθλητές 2 2-2
Τέλος στο νικηφόρο σερί της ομάδας μας μετά την ισοπαλία που παραχωρήσαμε στους Πρωταθλητές. Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες η Μαλακοπή δεν κατάφερε να επικρατήσει και των Πρωταθλητών παραμένοντας παρόλα αυτά στην κορυφή στου βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου