Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Μαλακοπή - Εθνικός Πυλαίας 1-1

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα μας αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Εθνικό Πυλαίας.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Μάλιστα σε μία ανύποπτη φάση οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν όταν σε μία σύγχιση στα καρέ μας η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο επιθετικό του Εθνικού ο οποίος την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα του Γούλα με το πρώτο ουσιαστικά σουτ τους. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με αυτό το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κλείνοντας τον Εθνικό στο μισό γήπεδο προσπαθώντας να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνά του. Στο 65ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες. Η πίεση στα αντίπαλα καρέ αυξήθηκε και αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, έγινε το 1-1 από τον Καλιάκη με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή. Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να πετύχει το δεύτερο τέρμα που θα της έδινε τη νίκη.
Με αυτή την ισοπαλία διατηρηθήκαμε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μαλακοπή: Γούλας, Νικολούλης, Αναστασιάδης, Βλάχος, Λόλης, Παναγιωτίδης, Μάχας (82', Λαμπαδάριος), Πεχλιβανίδης, Ματελόπουλος (67', Τσιαπακίδης), Κόντος (40', Πολυμέρης), Καλιάκης

1 σχόλιο:

  1. podemos hacer la diferencia.....tenemos que creerlo!!!!!!τσακαλια τωρα πρεπει να δειξουμε τις δυνατοτητες μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή