Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ηλιούπολη - Μαλακοπή 0-0

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπυ της 8ης αγωνιστικής μεταξύ της Μαλακοπής και της Ηλιούπολης με τελικό σκορ 0-0.
Στο πρώτο 25λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Γούλα. Μετά από εκείνο το σημείο η ομάδα μας ισορρόπησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνη φάση για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε για τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου όταν το σουτ που επιχειρήθηκε σε κενή εστία με τον Γούλα εξουδετερωμένο, πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ήταν και πάλι ισορροπημένος με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και χωρίς να δημιουργούνται ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα μας απείλησε κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού που εκμεταλλέυτηκε τους κενούς χώρους που άφησαν οι γηπεδούχοι. Βγήκε μπροστά με καλές προυποθέσεις αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και έτσι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αξιόλογη φάση. Έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 0-0.

Μαλακοπή: Γούλας, Τυρανίδης, Αναστασιάδης, Καλιάκης, Λόλης, Παναγιωτίδης, Αστειόπουλος (78', Τσιαπακίδης), Πεχλιβανίδης, Νικολούλης(70', Κόντος), Ματελόπουλος (80', Καραγκούνης), Μάχας

2 σχόλια: