Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Φλόγα Ανάληψης - Μαλακοπή 2-2
Δεν τα κατάφερε η ομάδα Νέων της Μαλακοπής να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Φλόγας αφού ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτυ όπου η ομάδα μας επικράτησε με συνολικό σκορ 4-2.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθει ο αγώνας ήταν πολύ κακές λόγω του πολύ δυνατού αέρα και του κρύου που επικρατούσε. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ (0-0). Μόλις στο πρώτο λεπτό η Φλόγα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού ο επιθετικός της βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση, μόνος του, αλλά έστειλε τη μπάλα έγω. Από εκείνο το σημείο η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και παρότι είχε κόντρα τον αέρα έχασε κάποιες ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ με σημαντικότερη το τετ α τετ που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Δημητριάδης Ανδρέας στο 10ο λεπτό.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με goal για τη Φλόγα Ανάληψης μετά από αδράνεια στο χώρο της άμυνας. Από εκείνο το σημείο η ομάδα μας πίεσε ψηλά και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τζαμέλη Δήμο με σουτ από τα 30 μέτρα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το 1-2 από τον Προδρόμου Κώστα με πλασέ από το ύψος του πέναλτυ. Η Μαλακοπή ήλεγχε τον αγώνα χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα όταν και ήρθε η ισοφάρριση μετά από εκτέλεση φάουλ και κοντινό πλασέ από τη μικρή περιοχή.
Στη διαδικασία των πέναλτυ οι παίχτες μας φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη. Η Φλόγα έχασε τα δύο πρώτα πέναλτυ (άουτ, δοκάρι), ενώ για την ομάδα μας ευστόχησε στο πρώτο πέναλτυ ο Προδρόμου, το δεύτερο το έχασε ο Τζαμέλης και στο τρίτο ευστόχησε ο Μπενάι Σπύρος.

Κατηγορία Παίδων

Τοξότης - Μαλακοπή 2-0
Δεν τα κατάφερε η ομάδα Παίδων της Μαλακοπής χάνοντας από τον Τοξότη με 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου