Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Εθνικός Μαλγάρων-Μαλακοπή 0-1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Π.Ο Μαλακοπής στα Μάλγαρα με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό για την 15η αγωνιστική της Α1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με αμυντικούς προσανατολισμούς από την ομάδα μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κλείστηκε στην εστία της. Αντίθετα προσπάθησε να παίξει και κατάφερε να δημιουργήσει 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κρατώντας τους παίχτες του Εθνικού μακριά από την εστία του Αγκούσι. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και τους παίχτες του ΠΟΜ να αμύνονται χωρίς όμως να γίνει η μεγάλη φάση. Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό και δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Το χρυσό γκολ για τη Μαλακοπή πέτυχε ο Πεχλιβανίδης στο 92' με φοβερό πλασέ έξω από την περιοχή (έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας), μετά από μαγική ενέργεια του Οικονόμου (έδωσε...απαντήσεις στη διοίκηση) από δεξιά και πάσα στο Μάχα που έδωσε την τελική πάσα στο σκόρερ.
Μαλακοπή: Αγκούσι, Θ.Ματίκας (82' Λ.Αχαλινόπουλος) Αναστασιάδης, Τυρανίδης, Βλάχος, Αστειόπουλος, Μάχας, Παναγιωτίδης, Πολυμέρης (75' Λαμπαδάριος), Πεχλιβανίδης, Σ.Ματίκας (90' Οικονόμου)

8 σχόλια:

  1. Πολύ γρήγορο λέει το σπριντ του Οικονόμου. Εξαρτάται με ποιο το συγκρίνεις. Με το σπριντ του αριστερού μπακ των Μαλγάρων ήταν πολύ γρήγορο. Με το σπριντ του Κω κ του Λε σαν σταματημένος ήταν.
    Παρόλα αυτά οι απαντήσεις του παίχτη δόθηκαν κ προς τη διοίκηση και προς Κοζάνη μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη πως χάσαμε από το καφενείο που έχει για χορηγό τον πρώην (μακριά απο 'δω) πρόεδρο. Τόσο χειρότεροι είμασταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός που μπήκε αλλαγή καθυστέρησης δεν έχει λάβει ακόμη το μύνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο παίζω με τη μία τα έλεγε. Να τον ακούει η διοίκηση. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά προσπαθεί να τον φάει. Κάντε μια πρόταση στον Μαρίνο να λύσω το πρόβλημα και του Ηρακλή.
    Υ.Γ. Άμπαλε Κοζανίτη, το ξέρεις ότι παίζει σε πρωτάθλημα θερινό;
    Υ.Γ. Raul είναι τυχαίο ότι στις μεγάλες εμφανίσεις του παίζω με τη μία κάνεις το παγόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι αυτά raul.Ήταν κακή μέρα. Αλλά δεν πειράζει.Την Κυριακή θα είμαστε 11 βαθμούς από πάνω.
    Μεγάλου γκουρού κάποιοι τρέμουν όταν κάνεις τέτοιες εμφανίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον μαύρο των Μαλγάρων τον λέγανε ΜΑΙΚ. Τυχαίο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δικός μας Μάικ είναι πιο μαύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή