Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Μαλακοπή - Ηλιούπολη 2-3

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τη Μαλακοπή στο τελευταίο της τεστ ενόψει της νέας περιόδου που ξεκιναέι την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Ηλιούπολη στο πλαστικό γήπεδο της Πυλαίας.Ελαφρώς καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο ευτύχησαν να προηγηθούν μετά από εκτέλεση φάουλ και κοντινή προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή στο 40ο λεπτό. Στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου η Ηλιούπολη εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη των γηπεδούχων κατάφερε να πετύχει άλλα δύο goal και να προηγηθεί με 0-3. Η Μαλακοπή από αυτό το σημείο και μετά τις εσωτερικές αλλαγές του προπονητή ο οποίος χρησιμοποίησε στα αμυντικά χαφ το Πέχλη με τον Φορό και στη συνέχεια τον Σπύρο αλλάζοντας το σύστημα σε ένα περίεργο 4-3-3 κυριάρχησε στο γήπεδο, πέτυχε 2 goal, προσπάθησε και για την ισοφάριση αλλά τελικά δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή.
Φυσικά για να αλλάξει η μορφή του αγώνα χρειάστηκε να σηκωθεί από τον πάγκο ο Οικονόμου που συνέθεσε ένα μαγικό επιθετικό δίδυμο με τον αρχηγό Τέλη. Μάλιστα με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο πολλοί αναρωτήθηκαν πόσο δίνει το στοίχημα να σκοράρει για τελευταία φορά σαν ελεύθερος αφού το επόμενο ΣΚ παντρεύεται.
Πολύ δουλειά στο χθεσινό αγώνα και από τον mat ο οποίος κατάπιε πολλά χιλιόμετρα γυρνώντας γύρω γύρω το γήπεδο με το ροζ διακριτικό του.
Ο προπονητής της ομάδας μας άρχισε να ιδρώνει βλέποντας τον stathis στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου να πέφτει στο έδαφος και να ζητάει αλλαγή. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα από τον γιατρό της ομάδας.

3 σχόλια:

  1. Χρήσιμη ήττα από έναν αρκετά καλό αντίπαλο.Δεν τα κατάφερε ο 'εργένης για μια εβδομάδα ακόμα'... Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mat μπορεί να μην έπαιξες τουλάχιστον σου πάει το ροζ χρωματάκι της μπλούζας!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους σκόρερς δεν έγραψε ο αρθρογράφος. Αχιλλέας με κεφαλιά και Μάτε-λοβ με άπιαστο σουτ.
    Υ.Γ Με το ροζάκι είμαι πράγματι πολύ ωραίος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή