Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Έναρξη Πρωταθλήματος

  Ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος που παρά τις αλχημείες της Ενωσης ελπίζουμε να είναι αντάξιο της αξίας και της δυναμικής των ομάδων που συμμετέχουν αν και με τον τρόπο που επιλέχθηκε ο διαχωρισμός των ομίλων είναι σαν να έχουμε πρωταθλήμα δύο ταχυτήτων.
  Επιπλέον ο μη γεωγραφικός διαχωρισμός αυξάνει αντί να μειώσει τα έξοδα των ομάδων γεγονός όμως που δεν φαίνεται να απασχολεί τους υπευθύνους, κάποιοι εκ των οποίων θεωρούν πως μπορούν να επεισέρχονται στα εσωτερικά των ομάδων και να κάνουν και υποδείξεις επί των μεταγραφών και το κόστος αυτών.   
  Η ομάδα μας φιλοξενεί για την 1η αγωνιστική τον πολύ φιλόδοξο και ενισχυμένο Θερμαϊκό Θέρμης το Σάββατο στις 17:30 στο πλαστικό δημοτικό γήπεδο της Πυλαίας. 
  Ο προπονητής έχει αρκετά προβλήματα απουσιών αλλά από την άλλη ποντάρει στο εξαιρετικό κλίμα και στην πολύ υψηλή διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές στις τελευταίες προπονήσεις. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ακολούθησε μπάρμπεκιου υπό την χορηγία του κ.Μότσιανου και φυσικά υπεύθυνο του event τον "Δάσκαλο" Ευθύμη Μαυρομανώλη.     
  Να ευχηθούμε λοιπόν Καλή Αγωνιστική Χρονιά με υγεία και λίγη τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου