Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Π.Ο.Μ. - Θερμαϊκός Θέρμης 1-1

  Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τον δεύτερο υποόμιλο του πρωταθλήματος της Α1 η ομάδα μας. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που έγινε στο πλαστικό της Πυλαίας με την παρουσία αρκετού κόσμου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο πνεύμα του παιχνιδιού, ήταν πιο αποφασιστικοί στις μονομαχίες, πίεσαν και ανάγκασαν την ομάδα μας σε παθητικό ρόλο. Η πίεση που άσκησαν μετουσιώθηκε σε γκολ στο 31' με τον Κολώνη να εκμεταλεύται την αδράνεια του Κουζούφη και να ανοίγει το σκορ.
  Το γκολ φάνηκε να αφύπνισε τους παίκτες μας που ανέβασαν την απόδοση τους και άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο, χάνοντας και δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Βασίλη Καλιάκη στο 36' και το 41'.
  Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΟΜ με τον Καλιάκη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 52' με κοντινή προβολή.
  Η ομάδα μας ήταν εμφανώς καλύτερη στο δεύτερο μέρος όπου με την είσοδο του Παναγιωτίδη σε θέση αμυντικού χαφ και την τοποθέτηση του Καραγκούνη στην φυσική του θέση βελτίωσε την εικόνα  σε επίθεση και άμυνα χωρίς όμως να καταφέρουμε να κάνουμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες ως το 88' όπου και πάλι ο Καλιάκης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του δεν ήταν τόσο δυνατό με τον Χατζημινά να κρατάει τον βαθμό για την ομάδα του.

ΠΟΜ : Γούλας, Κουζούφης, Χαραλαμπίδης (46' Παναγιωτίδης), Βλάχος, Στεφανίδης, Τριανταφυλλίδης (72' Τσαπακίδης), Ασλανασβίλι (80' Αλί), Καραγκούνης, Καλιάκης, Κεφαλάς, Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου