Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΑΕ Πυλαίας 2-2
Ισόπαλες αναδείχθηκαν η Μαλακοπή και η ΑΕ Πυλαίας στον αγώνα του Σαββάτου με σκορ 2-2. Σε έναν αγώνα που είχε πολλές συγκινήσεις και εναλλαγές στο σκορ καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Τσαβδαρίδης και Σφηντσιώτης. Τελειώσαμε τον αγώνα με 9 παίχτες αφού αποβλήθηκαν οι Παραλίκης και Σφηντσιώτης (με το σφύριγμα της λήξης δέχθηκε την κόκκινη κάρτα). Ένα δοκάρι είχε η ΑΕΠ ενώ εμείς είχαμε δύο δοκάρια με τον Κακαράκη σε ισάριθμα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Κατηγορία Παίδων

ΜΑΛΑΚΟΠΗ - Αχιλλέας Τριανδρίας 0-4
Καλύτερος ο Αχιλλέας Τριανδρίας επικράτησε σχετικά εύκολα της ομάδας μας με 0-4. Οι παίχτες μας δεν μπόρεσαν να πιάσουν καλή απόδοση και ηττήθηκαν δίκαια.

Κατηγορία Προπαίδων

ΠΑΟΝΕ 2000 - ΜΑΛΑΚΟΠΗ 1-3
Άλλη μία νίκη για την ομάδα μας που επικράτησε αυτή τη φορά του ΠΑΟΝΕ εύκολα με 1-3. Καλύτεροι σε όλο τον αγώνα οι παίχτες μας έφτασαν δίκαια στη νίκη μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της.

Κατηγορία Τζούνιορ


ΜΑΛΑΚΟΠΗ - Κισσός Χορτιάτη 3-0
Εύκολη επικράτηση για την ομάδα μας επί του Κισσού Χορτιάτη με σκορ 3-0. Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων με τους παίχτες μας να είναι καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κερδίζουν εύκολα.

Κατηγορία Προτζούνιορ - Μπαμπίνι


ΜΑΛΑΚΟΠΗ - Πρωταθλητές 1 6-3
Με μεγάλη ανατροπή η ομάδα μας γύρισε το 0-3 του πρώτου πενταλέπτου και έκανε το 6-3 πιάνοντας πολύ καλή απόδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου