Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΑΣ Νεάπολης 6-2

Μεγάλη σε έυρος νίκη για την ομάδα μας επί της Νεάπολης με το επιβλητικό 6-2. Η νίκη ήταν μονόδρομος σε αυτό το παιχνίδι και αυτό φάνηκε να παίζει καθοριστικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι με τους παίχτες μας να μπαίνουν δυνατά και να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Με αυτή τη νίκη μείναμε μόνοι τρίτοι στο βαθμολογικό πίνακα.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να πιέζει και να χάνει από πολύ νωρίς καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Λαμπαδάριος ο οποίος εκμεταλλέυτηκε τη σύγχιση μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0 στο 20ο λεπτό. Δέκα λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 από τον ίδιο παίχτη μετά από ασσίστ του Χάρη Βλάχου και άψογο σουτ από δύσκολη θέση.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Αναστασιάδη να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ πλεονεκτικές θέσεις. Το 3-0 έγινε και πάλι από τον Λαμπαδάριο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από πολύ καλή σέντρα του Καραγκούνη. Το 4-0 έκανε ο Καλλιάκης και το 5-0 ο Λόλης. Η Νεάπολη μείωσε σε 5-1 με τον Δημητριάδη ενώ το ωραιότερο γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Παναγιωτίδης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά από κόρνερ του Καραγκούνη. Η Νεάπολη έκανε το 6-2 λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μαλακοπή: Γούλας, Μπενάι Ν., Καραγκούνης, Βλάχος (78' Μπενάι Σ.), Τριανταφυλλίδης, Αστειόπουλος (67', Παναγιωτίδης), Λόλης, Λαμπαδάριος (74', Κόντος), Νικολούλης, Αναστασιάδης, Καλλιάκης

3 σχόλια:

  1. Το κόρνερ στο γκολ του Παναγιωτίδη το χτύπησε ο Νικολούλης. Στο γήπεδο είσαι και δεν βλέπεις στα 20 μέτρα. Πως να κερδίσεις μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που το λες δίκιο έχεις raul δεν πρόσεξα ποιος εκτέλεσε το κόρνερ απλά υπέθεσα.
    Να με κράξεις ξέρεις, τίποτα για Λόλη με το 10 στην πλάτη δεν έχεις να πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκάνδαλο του προπονητή για να πικάρει τον συγκάτοικο υποθέτω. Την μια Κυριακή στόπερ και την άλλη 10ρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή