Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Μαλακοπή - Φάληρο 1 2-3
Τρίτη σερί ήττα για την ομάδα Νέων της Μαλακοπής η οποία αυτή τη φορά ηττήθηκε από το Φάληρο με 2-3. Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο γήπεδο και μόλις στο 25ο λεπτό βρέθηκε να χάνει με 0-2 δεχόμενη τα γκολ μετά από εκτελέσεις κόρνερ. Μάλιστα το δεύτερο γκολ ήταν αυτογκόλ. Στο ίδιο διάστημα δεν καταφέραμε να βγούμε μπροστά με αξιώσεις. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μαλακοπή να πιέζει για να γυρίσει το παιχνίδι. Κατάφερε μάλιστα να μειώσει γρήγορα με γκολ του Αντωνιάδη. Παρόλα αυτά αντίθετα με τη ροή του αγώνα το Φάληρο πέτυχε και τρίτο γκολ το οποίο και πάλι ήταν αυτογκολ. Δεν τα παρατήσαμε και μειώσαμε 8 λεπτά πριν το τέλος με τον Σφιντσιώτη χωρίς όμως να μπορέσουμε να πετύχουμε την ισοφάριση στο εναπομείναν διάστημα.

Κατηγορία Παίδων

Απόλλων Καλαμαριάς 1 - Μαλακοπή 0-2
Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 0-2 για την ομάδα Παίδων της Μαλακοπής με 0-2 επί του Απόλλων Καλαμαριάς. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη για μεγάλα διαστήματα του αγώνα και εκτός των δύο γκολ έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Πυροβέτσης Δημήτρης με κοντινή προβολή ενώ ο ίδιος παίχτης είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ αφού έκανε τη σέντρα με τον αμυντικό της αντιπάλου ομάδας στην προσπάθειά του να δειώξει να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Κατηγορία ΠροΠαίδων

Μαλακοπή - Ποσειδώνας Μηχανιώνας 5-2
Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα ΠροΠαίδων αφού επικράτησε με σχετική ευκολία του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με το επιβλητικό 5-2. Οι παίχτες μας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου