Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Μαλακοπή - Ελευθεριακός 4-1

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας απέναντι στον Ελευθεριακό του οποίου επικράτησε εύκολα με 4-1.
Η Μαλακοπή μπήκε δυνατά στο γήπεδο για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ κάτι το οποίο κατάφερε με τον Ματελόπουλο όταν εκμεταλλεύτηκε μία σύγχιση στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζόπουλου. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και έχασε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της με μεγαλύτερη αυτή του Μάχα ο οποίος σε τετ α τετ έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο ίδιο διάστημα ο Πεχλιβανίδης σημάδεψε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοροπίσουν το παιχνίδι μετά το 30ο λεπτό χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Γούλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελευθεριακός φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά. Παρόλα αυτά σε μία ανύποπτη φάση ο Μάχας κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά, έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτυ. Ο Πεχλιβανίδης ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 2-0. Το 3-0 ήρθε λίγο αργότερα μετά από πολύ καλά εκτελεσμένη κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ η οποία έβγαλε τον Πεχλιβανίδη απέναντι από τον Χατζόπουλο με τον πρώτο να κάνει με ψύχραιμο σουτ το 3-0. Το χατ τρικ για τον Πεχλιβανίδη ολοκληρώθηκε στο 80ο λεπτό όταν σε εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα κάνοντας το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ζιγκερίδη με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γούλα.
Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα η πρώτη εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι του Μπενάι Νίκου. Στις κερκίδες του γηπέδου έδωσαν το παρόν παλιές "δόξες" της ομάδας όπως οι Γκούρτσας και Χατζόπουλος Λευτέρης (με καρέ μαλί). Το παρόν έδωσε και ο ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με γνωστό μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Μαλακοπή: Γούλας, Αστειόπουλος (78', Πολυμέρης), Τυρανίδης, Καλιάκης, Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Λόλης, Πεχλιβανίδης, Ματελόπουλος (81', Κόντος), Νικολούλης, Μάχας (81', Μπενάι Ν.)

5 σχόλια:

  1. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να κάνουν το σχόλιο τους να το κάνουν στα Ελληνικά για να καταλαβαινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρηγορη τι ασιστ ηταν αυτη ρε φιλε??????? 60αρα συρτη μπαλια σε ματσ Α1 σπανιζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή