Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη Ευκαρπίας - Μαλακοπή 1-2

Ακόμη μία νίκη για την ομάδα μας στον φιλικό αγώνα που έδωσε σήμερα με αντίπαλο τη Νίκη Ευκαρπίας εκτός έδρας με σκορ 1-2. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο διατηρήσαμε την κατοχή της μπάλας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, κυκλοφορήσαμε αρκετά καλά, δημιουργήθηκαν οι προυποθέσεις για γκολ αλλά τα καταφέραμε μόλις μία φορά με τον Νικολούλη που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Και ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, στο 40ο λεπτό η Ευκαρπία ισοφάρισε μετά από εκτέλεση φάουλ και κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες από την ομάδα μας αλλά τελικά καταφέραμε να παραβιάσουμε τα αντίπαλα δίχτυα στο 79ο λεπτό με τον Πεχλιβανίδη μετά από ασσίστ του Νικολούλη. Το σκορ παρέμεινε 1-2 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι η ομάδα μας πήρε μία ακόμη νίκη στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου