Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Μαλακοπή - Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1

Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Μαλακοπή με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ 3-1.
Ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο της μπάλας σε μεγάλα διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο, η Μαλακοπή ήταν όμως αυτή που έχασε δύο καλές ευκαιρίες σε γρήγορες αντεπιθέσεις με τους Αναστασιάδη και Μάχα να νικιούνται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η τρίτη προσπάθεια της ομάδας μας όμως έφερε το 1-0 όταν και πάλι σε μία γρήγορη αντεπίθεση ο Νικολούλης έφυγε από τα δεξιά γύρισε πολύ ωραία τη μπάλα στον επερχόμενο Μαχά και αυτός με άπιαστο σουτ από το ύψος του πέναλτυ και λίγο πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο της μπάλας με την ομάδα μας να βγαίνει γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές και πάλι ο Νικολούλης γύρισε τη μπάλα στον Παναγιωτίδη στο ύψος του πέναλτυ, αυτός με τη σειρά του έδωσε δίπλα του στον Μάχα που με κοντινό σουτ έκανε το 2-0. Και ενώ ο Ηρακλής πίεζε για να μειώσει, η Μαλακοπή ήταν αυτή που με τον Πολυμέρη έκανε το 3-0 με σουτ κεραυνό από τα 25 μέτρα που καρφώθηκε στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα. Το 3-1 έγινε στο 89ο λεπτό με σουτ από τη μικρή περιοχή σε μία από τις λίγες αδράνειες της ομάδας μας.

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα ήταν η επανεμφάνιση του Βασίλη Μήττα με τα χρώματα της Μαλακοπής σε θέση δεξιού μπακ παραδίδοντας μαθήματα για πως παίζεται η συγκεκριμένη θέση για παραπάνω από 20 λεπτά.

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας μας Βασίλης Μάχας -τόλμησε- να αμφισβητήσει τον πρώην σέντερ φορ Ματίκα Στάθη δηλώνοντα ότι αν έπαιζε αυτός στη συγκεκριμένη θέση θα έβαζε 30 γκολ.

8 σχόλια:

  1. Άστο καλό σου ρε Βασιλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΕ είσαι ρε. Θα έχουμε και ανάλυση, Δεν είχαμε όμως δηλώσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσο chat δεν έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε στο blog ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Βασίλης Μάχας δεν τα έλεγε αυτά πέρυσι...Ας μας θυμήσει πόσες φορές σκόραρε τα τελευταία 2 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελα ρε Σταθακη αμα ειχα κ εγω το Μαχα απο πισω μου να τρεχει κ να πιεζει και να κερδιζει τη μπαλα και να μου περναει φανταστικες καθετες θα παιρνουσα κ τον τεραστιο Γιαννη Οικονομου στα γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ρε τι διαβάζουμε βραδυάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή