Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Μαλακοπή - Δόξα Αγ. Παύλου 2-2

Απογοητευτική εμφάνιση από τη Μαλακοπή στο σημερινό φιλικό που έμεινε στο 2-2 με τη Δόξα Αγ. Παύλου ομάδα νεοφώτιστη στην Α κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς με ψιλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλακοπή προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε περισσότερο και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Χρίστο Κόντο. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με συνεχείς επιθέσεις από τις δύο ομάδες και σε μία από αυτές οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-2 δέκα λεπτά μετά την ισοφάριση. Και πάλι όμως ο Χρίστος Κόντος έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ μετά από πολύ καλή ασσίστ του Τσαβδαρίδη Κώστα. Στο εναπομείναν διάστημα η Μαλακοπή πίεσε για τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι έμεινε το 2-2.
Αύριο η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε νέο φιλικό αγώνα τον Ηρακλή Αμπελοκήπων σε ένα πολύ δυνατό τεστ στο γήπεδ0 της Πυλαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου