Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μακεδονικός Λητής - Μαλακοπή 1-0

Δεν τα κατάφερε η Μαλακοπή στο σημαντικό σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Λητής χάνοντας με 1-0. Με αυτή τη νίκη η Λητή έπιασε τη Μαλακοπή στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στους μεταξύ τους αγώνες και μάλιστα με την ίδια διαφορά goal, με αποτέλεσμα τυχόν ισοβαθμία στην τελική βαθμολογία θα οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ για το ποια ομάδα θα καταλάβει την έκτη θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στο τελευταίο λεπτό όμως του ημιχρόνου η Λητή κατάφερε να προηγηθεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ και να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πιέσει όσο θα ήθελε για την ισοφάριση, δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία με τον Αχαλινόπουλο Λεωνίδα να μη μπορεί να σκοράρει απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έτσι η Λητή κράτησε εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα.

Μαλακοπή: Γούλας, Αχαλινόπουλος Λ., Αναστασιάδης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Αστειόπουλος (75', Λαμπαδάριος), Χατζάρας (45', Ματίκας Σ.), Μάχας (68', Τυρανίδης), Πεχλιβανίδης, Αχαλινόπουλος Κ., Πολυμέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου