Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

ΑΕ Πυλαίας - ΜΑΛΑΚΟΠΗ 0-4
Νίκη επί της ΑΕ Πυλαίας για την ομάδα Νέων της Μαλακοπής με το ευρύ 0-4 στο ντέρμπυ της αγωνιστικής. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου και μαζί το πλεονέκτημα της έδρας στον αγώνα για την φάση των 32 στον οποίο θα αντιμετωπίσει σε ματς νοκ άουτ τον τέταρτο του πρώτου ομίλου. Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές απουσίες βασικών τους παιχτών.

Η Μαλακοπή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι μία νίκη θα της εξασφάλιζε την πρωτιά του ομίλου. Έτσι μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο ο Κώστας Χρήστος άνοιξε το σκορ μετά από ασσίστ του Τσαβδαρίδη. Ένα λεπτό αργότερα έγινε το 0-2 με κεφαλιά του Σινανάι Άντι μετά από κόρνερ του Τσαβδαρίδη. Παρότι η απόδοση μας δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, στο 25ο λεπτό έγινε και το 0-3 από τον Μπενάι Σπύρο τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το τελικό 0-4 πέτυχε ο Δημητριάδης Ανδρέας στο 65ο λεπτό.

Κατηγορία Παίδων

Κισσός Χορτιάτη - ΜΑΛΑΚΟΠΗ 2-1
Δεν τα κατάφερε η ομάδα Παίδων της Μαλακοπής και έχασε από την αντίστοιχη του Κισσού Χορτιάτη με σκορ 2-1. Παρά την ήττα η ομάδα μας παρουσίασε καλό πρόσωπο και θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία αν ήταν λίγο πιο τυχερή στην τελική προσπάθεια.

2 σχόλια: