Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μαλακοπή - Ολυμπιακός Κυμίνων 1-2

Ήττα για την ομάδα μας από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Κυμίνων με σκορ 1-2.

Καλα στημένη η ομάδα μας έκλεισε τους χώρους στο πρώτο ημίχρονο και δεν άφησε τους πρωτοπόρους να δημιουργήσουν ευκαιρίες παρά μόνο μία προς το τέλος του σαρανταπενταλέπτου. Επιθετικά η Μαλακοπή έχασε την καλύτερη ευκαιρία όταν ο Χατζάρας δεν μπόρεσε εξ επαφής να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για τη Μαλακοπή με τον Αστειόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 55ο λεπτό με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας έδωσε χώρο στον Ολυμπιακό με σκοπό να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ. Για ακόμη μία όμως φορά δεν κατάφερε να διατηρήσει το 1-0 με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από απευθείας εκτέλεση αράουτ στο 75ο λεπτό. Η ανατροπή για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε στο 96ο λεπτό (ο διαιτητής έδειξε 4 λεπτά καθυστερήσεις). Η νίκη αυτή δίνει εκτός απροόπτου και την άνοδο στα Κύμινα ενώ διατηρεί την ομάδα μας στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μαλακοπή: Γούλας, Αναστασιάδης, Τυρανίδης, Παναγιωτίδης, Τριανταφυλλλίδης, Αστειόπουλος, Χατζάρας (Φορόπουλος, 65'), Μάχας, Αχαλινόπουλος Κ. (Ματελόπουλος, 80'), Αχαλινόπουλος Λ. (Οικονόμου, 83'), Ματίκας Σ.

4 σχόλια:

  1. Δυο παρατηρητές, διαιτητής superleague (γελάει ο κόσμος), αστυνομία. Κάποιοι μάλλον φοβήθηκαν τη Μαλακοπή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον Αστειοπουλο φοβηθηκαν που σκοραρει στα μεγαλα παιχνιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή