Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Μαλακοπή - Εθνικός Πυλαίας 3-0
Πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα Νέων της Μαλακοπής με αντίπαλο τον Εθνικό Πυλαίας. Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι ήταν μεγάλο αφού τις δύο ομάδες χώριζε πριν το ματς ένας μόλις βαθμός.
Στο πρώτο κιόλας λεπτό ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά ο Τζώνης αντέδρασε σωστά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Μαλακοπή πέτυχε goal με δράστη τον Τσαβδαρίδη ο οποίος βρέθηκε σε σωστή θέση μέσα στη μικρή περιοχή και από κοντά σημείωσε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Κατσάρας με έναν κεραυνό από τα τριάντα μέτρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Εθνικός προσπαθησε να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού τα γεμίσματα από όλα τα σημεία του γηπέδου αντιμετωπίστηκαν σωστά από την αμυντική μας γραμμή. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Τσαβδαρίδης και πάλι με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 3-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι για τη Μαλακοπή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και ο αντίπαλος δεν κατάφερε να απειλήσει σχεδόν σε καμία φάση την εστία του Τζώνη. Αντίθετα η Μαλακοπή στο ίδιο διάστημα η Μαλακοπή είχε δύο δοκάρια με τον Κατσάρα και μία μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τους αμυντικούς του Εθνικού να διώχνουν τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Κατηγορία Παίδων

Μαλακοπή - Εθνικός Πυλαίας 0-6
Την ήττα γνώρισε η ομάδα Παίδων της Μαλακοπής από την αντίστοιχη του Εθνικού με σκορ 0-6. Οι πολλές απουσιες βασικών παιχτών που είχε η ομάδα μας την επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό και δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση στους αντιπάλους παρά μόνο για ένα ημίχρονο.

Κατηγορία ΠροΠαίδων 9x9

Πέρα 1 - Μαλακοπή 1-1
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας με αντίπαλο το Πέρα. Το goal πέτυχε για λογαριασμό της Μαλακοπής ο Τσεμεκίδης. Σε ένα ματς που χάθηκαν πολλές ευκαιρίες η ομάδα μας θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν εκμεταλλευόταν μία από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου