Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μαλακοπή - Παύλος Μελάς 1-1

Τέταρτη σερί ισοπαλία για της ομάδα μας αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παύλο Μελά στο πλαστικό της Πυλαίας. Για ακόμα έναν αγώνα η Μαλακοπή δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε με το goal του Πεχλιβανίδη και έχασε άλλους δύο βαθμούς στο κυνήγι της εξάδας.
Στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Λαμπαδάριο και Ματικά Στάθη να ανοίξει το σκορ ενώ δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο. Στα 25 εναπομείναντα λεπτά όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η απόδοση της ομάδας έπεσε, η μπάλα δεν κυκλοφόρησε σωστά και έτσι ο Παύλος Μελάς κράτησε εύκολα το μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλακοπή μπήκε και πάλι δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Πεχλιβανίδη με δύσκολο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και πολύ πλάγια. Και ενώ ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα σε μία φάση που δεν φαινόταν επικίνδυνη ο Παύλος Μελάς ισοφάρισε με πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στα εναπομείναντα 23 λεπτά η ομάδα μας πίεσε έχασε μία δύο καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο goal μένοντας έτσι για ακόμη μία φορά στην ισοπαλία.

Μαλακοπή: Αγγούσι, Αχαλινόπουλος Λ., Αναστασιάδης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Αστειόπουλος, Πεχλιβανίδης, Φορόπουλος (Ματελόπουλος, 75'), Μάχας (Αχαλινόπουλος Κ., 85'), Ματίκας Σ., Λαμπαδάριος (Οικονόμου, 85').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου