Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Χαρίλαος Επαμεινώνδας - Μαλακοπή 0-6
Εύκολη επικράτηση για την ομάδα Νέων της Μαλακοπής η οποία επικράτησε του Χαρίλαου Επαμεινώνδα με σκορ 0-6. Ο αγώνας ήταν μονόλογος των φιλοξενούμενων οι οποίοι έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά πέτυχαν μόλις ένα goal με τον Παραλίκη μετά από κόρνερ του Τσαβδαρίδη με κοντινή προβολή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεσή τους ακόμη πιο ψηλά και τελείωσαν γρήγορα το παιχνίδι με τα goal των Δημητριάδη, Τσαβδαρίδη και Κατσάρα (3).

Κατηγορία Παίδων

ΑΕ Πυλαίας - Μαλακοπή 5-1
Δεν τα κατάφερε η ομάδα Παίδων της Μαλακοπής και έχασε εύκολα από την αντίστοιχη της ΑΕΠ με το ευρύ 5-1. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι το γεγονός ότι μόλις στο 25ο λεπτό το σκορ ήταν 3-0. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο.

Κατηγορία ΠροΠαίδων 9x9

Ερμής Καλαμαριάς - Μαλακοπή 4-2
Ήττα για την ομάδα Προπαίδων της Μαλακοπής από την αντίστοιχη του Ερμή Καλαμαριάς με σκορ 4-2. Η ομάδα μας παρότι προηγήθηκε με 0-1 δεν κατάφερε να κρατήσει την πρωτοπορεία στο σκορ παρότι με βάση την εμφάνισή της θα έπρεπε να είχε πάρει κάτι παραπάνω από το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου