Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων
Μαλακοπή - Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης 3-0

Πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε η ομάδα μας με τα δύο τελευταία goal να μπαίνουν στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα. Στο πρωτο 20λεπτο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την ομάδα μας να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν ο τερματοφύλακας του Μέγα Αλέξανδρου απέκρουσε ενστικτοδώς το κοντινό πλασέ του Δημητριάδη. Στα επόμενα 20 λεπτά η ομάδα μας ήλενξε το ρυθμό του αγώνα, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και κατάφερε στο 30ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Δημητριάδη μετά από ασσίστ του Τσαβδαρίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανής η κούραση των αντιπάλων μας με αποτέλεσμα η ομάδα μας να κυκλοφορεί πιο εύκολα τη μπάλακαι να κινδυνεύει ελάχιστα να ισοφαριστεί αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια ουσιαστική ευκαιρία για να τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό έγινε μόλις στο 80' όταν ο Δημητριάδης και πάλι με πλασέ από το πέναλτυ περίπου διπλασίασε τα τέρματα της Μαλακοπής και τελείωσε το παιχνίδι. Το τρίτο goal ήρθε με εκτέλεση πέναλτυ από τον Μπενάι Νίκο.

Κατηγορία Παίδων
Μαλακοπή - Πανόραμα 7-1

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για το τμήμα Παίδων της Μαλακοπής που συνέτριψε με σκορ 7-1 την αντίστοιχη του Πανοράματας. Η διακοπή για τις γιορτές δεν φαίνεται να επηρέασε την ομάδα μας η οποία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό της.

Κατηγορία ΠροΠαίδων 9x9
Μπέμπηδες 2000(99) 1 - Μαλακοπή 7-2

Δεν τα κατάφερε η ομάδα ΠροΠαίδων της Μαλακοπής και έχασε από τους Μπέμπηδες με το βαρύ 7-2. Οι διακοπές των Χριστουγέννων επηρέασαν την ομάδα μας που μπήκε νωθρή στο γήπεδο και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα παρά μόνο για το πρώτο 20λεπτο. Από το σημείο εκείνο η έλλειψη προπονήσεων (λόγω εορτών) ήταν εμφανής και το τελικό σκορ επισφράγισε την ανωτερώτητα των αντιπάλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου