Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ομόνοια Σίνδου - Μαλακοπή 0-0

Χωρίς σκορ τελείωσε ο αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο την Ομόνοια Σίνδου που ήταν και ο τελευταίος του πρώτου γύρου. Πολύ λίγες οι φάσεις μπροστά στους δύο τερματοφύλακες με καλύτερη αυτή του 55ου λεπτού όταν ο Σιάφος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αγγούσι.
Στο πρώτο 15λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία. Στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε μέτρα στο γήπεδο, έκλεισε καλά τους χώρους αλλά και αυτή με τη σειρά της δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα παρέμεινε η ίδια με το παιχνίδι να παίζεται μακριά από τις δύο εστίες. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 55' όταν ο Νικολούλης με μία πολύ ωραία σέντρα βρήκε τον Σιάφο στο ύψος του πέναλτυ ξεμαρκάριστο αλλά αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο επάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και έξω. Η μόνη φάση στην οποία απείλησε η Μαλακοπή ήταν με ένα σουτ του Αστειόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό και πέρασε λίγο έξω από τα αντίπαλα καρέ. Στο 83ο λεπτό ο Νικολούλης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για εξύβριση αντιπάλου.
Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας έφτασε του 30 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου.

Μαλακοπή: Αγγούσι, Αχαλινόπουλος Λ., Αναστασιάδης, Βλάχος, Τυρανίδης, Παναγιωτίδης, Αστειόπουλος, Φορόπουλος, Πεχλιβανίδης, Ματίκας Σ. (Οικονόμου, 80'), Πολυμέρης (Μάχας, 65')

2 σχόλια: