Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων
Π.Ο.Μαλακοπής Πυλαίας - ΑΕ Ελπίδα Τούμπας 4-1

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Νέων της Μαλακοπής, μετά την ήττα από την ΑΕΠ την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας της ΑΕ Ελπίδα Τούμπας με το ευρύ 4-1. Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Κώστας Χρήστος με κοντινή προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαβδαρίδη Κώστα. Το 2-0 έγινε από τον Τσαβδαρίδη στο 30ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όταν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασσίστ του Κακαράκη Θοδωρή πλασάροντας σωστά από κοντινή απόσταση. Το 3-0 έγινε από τον ίδιο παίχτη,στο 55ο λεπτό της συνάντησης, μετά από ατομική ενέργεια και άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Ελπίδα Τούμπας μείωσε προσωρινά 15 λεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καραδουλάμης Παναγιώτης με έξοχη ατομική ενέργεια και πλασέ 5 λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στα αρνητικά της συνάντησης κατατάσσεται σίγουρα ο τραυματισμός του Τάνγκου Αργύρη ο οποίος σε μία ανύποπτη φάση έσπασε το αριστερό του χέρι.

Κατηγορία Παίδων
Π.Ο Μαλακοπής Πυλαίας - Ιωάννης Παπάφης 5-0
Με 5-0 επικράτησε η ομάδα Παίδων της Μαλακοπής που αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ιωάννη Παπάφη στο πλαστικο γήπεδο της Πυλαίας. Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η Μαλακοπή επικράτησε εύκολα και δίκαια όπως αποδεικνύει το τελικό σκορ. Καλύτερος παίχτης για την ομάδα μας ήταν ο Δελής ο οποίος πετυχαίνοντας χατ - τρικ βοήθησε στα μέγιστα για την κατάκτηση της νίκης. Τα άλλα δύο goa πέτυχαν οι Μπούσιος και Γαλίδης.

Κατηγορία ΠροΠαίδων 9x9
Μ.Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης - Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας 2-5

Εύκολη νίκη για την ομάδα Προπαίδων της Μαλακοπής που επικράτησε με σκορ 5-2 της αντίστοιχης του Μ. Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης. Το σκορ καταδεικνύει και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τη Μαλακοπή να επικρατεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και να φτάνει εύκολα στη νίκη.

3 σχόλια: