Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Μαλακοπή-Ελευθεριακός 2-1

Νέα νίκη για τον ΠΟ Μαλακοπής, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ελευθεριακό με σκορ 2-1 στο πλαστικό της Πυλαίας, για την 12η αγωνιστική της Α1. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Η Μαλακοπή άνοιξε το σκορ στο 10' με τον Τυραννίδη με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. Το προβάδισμα κράτησε μέχρι το 35' όπου ο Ελευθεριακός ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι (αμφισβητούμενη φάση). Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο ΠΟΜ ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, όμως μετά το 1-1 η εικόνα του αγώνα άλλαξε και ο Ελευθεριακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο. Το 2-1 πέτυχε ο Χάρης Βλάχος στο 52' με κοντινό πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια από αριστερά και ασίστ του Λε Αχαλινόπουλου. Οι αντίπαλοι πίεσαν αρκετά ωστόσο το 2-1 παρέμεινε και ο Π.Ο Μαλακοπής πήρε άλλους 3 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Δεν κατάφεραν οι παλιοί γνώριμοι Νικολαΐδης και Ζιγκερίδης να κερδίσουν κάτι σήμερα...
Μαλακοπή: Αγκούσι, Θ.Ματίκας, Αναστασιάδης, Τυραννίδης, Βλάχος (88' Πολυμέρης), Πεχλιβανίδης, Μάχας, Παναγιωτίδης, Σ.Ματίκας (68' Αστειόπουλος), Κ.Αχαλινόπουλος (77' Λαμπαδάριος), Λ.Αχαλινόπουλος

6 σχόλια:

  1. Καλή η εικόνα της ομάδας με διάθεση και αυτοσυγκέντρωση. Ενα ψιλοκενό διάστημα 25' με 45' που δεν πιέσαμε στο κέντρο.
    - Κακώς φαγώθηκε ο Οικονόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολακευτικά σχόλια, από τον γυναικείο πληθυσμό που παρακολούθησε το παιχνίδι, απέσπασε το νέο -αξύριστο- λουκ που λάνσαρε ο Οικονόμου.
    Κρίμα που δεν μπήκε να τραβήξει τα βλέματα πάνω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον Κυριακή.Αν είναι το απόγευμα θα αρχίσει στις 15.00.Αλλιώς πρωί λογικά στις 11.00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή