Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Αποτελέσματα ακαδημιών

Δύο νίκες και μία ήττα σήμερα για τα τμήματα ακαδημιών της Μαλακοπής.

Π.Ο.Μαλακοπής Πυλαίας - Αχιλλέας Τριανδρίας 2 3-1

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Νέων της Μαλακοπής με την οποία διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη φορά θύμα της ήταν η ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας 2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα 20 λεπτά, κυκλοφόρησαν πολύ καλά την μπάλα και έφτασαν αρκετές φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Προηγήθηκαν με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αντωνιάδη Βασίλη μετά από ασσίστ του Φάνη Γράνδη στο 10ο λεπτό.
Ακολούθησε ένα δοκάρι με σουτ του Σπύρου Μπενάι από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ένα ανεπανάληπτο χαμένο τετ α τετ του Βασίλη μετά από πολύ καλή κάθετη πάσα του Τσαβδάρ. Στο 20ο λεπτό όμως σε μία αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον σκόρερ βέβαια να βρίσκεται σε ελεγχόμενη θέση off side. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι πίεσαν και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο goal.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στη Μαλακοπή η οποία επιτέθηκε με κάθε τρόπο στα αντίπαλα καρέ.Ευτύχησε να προηγηθει με goal από τον Θόδωρο Κατσάρα με σουτ λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή.Το 3-1 έγινε από τον Σπύρο Μπενάι μετά από σύγχιση στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων και κοντινό πλασέ.

Π.Ο.Μαλακοπής Πυλαίας - Αχιλλέας Τριανδρίας 2 2-1

Πρώτη νίκη για την ομάδα Παίδων της Μαλακοπής με αντίπαλο τον Αχιλλέα Τριανδρίας 2.
Καλά στημένη η ομάδα του Αλέξη Φορόπολου κατάφερε να πάρει το παιχνίδι με ένα goal 5 λεπτά πριν από το σφύριγμα της λήξης. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με σκορ 1-1. Η ομάδα μας έμεινε πειθαρχημένη σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και με ένα goal από τον Ζαφείρη πήρε την πρωτη της νίκη.


Πέρα - Π.Ο.Μαλακοπής Πυλαίας 3-1

Δεν τα κατάφερε η ομάδα Προπαίδων της Μαλακοπής με αντίπαλο το Πέρα και έχασε με 3-1.
Παρόλα αυτά η εμφάνιση όλης της ομαδας ήταν πολύ καλή με όλους τους παίχτες να ανταποκρίνονται στα ζητούμενα του προπονητή τους. Με τέτοιες εμφανίσεις είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και οι νίκες.

1 σχόλιο: