Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΜ - Μακεδονικός Λητής 2-1

  Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο ΠΟΜ επί του Μακεδονικού Λητής με 2-1. Νίκη που αν έχει ανάλογη συνέχεια ίσως μας βοηθήσει να πετύχουμε τον βασικό στόχο που είναι η είσοδος στην τετράδα.
  Στο πρώτο μέρος η απόδοση της ομάδος δεν κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα αν και δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Καλιάκη, Κεφαλά και Ασλανισβίλι.
 Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρος ο Αναστασιάδης βρέθηκε στον κεντρικό άξονα εντός περιοχής, τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε από τον αμυντικό κερδίζοντας έτσι το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Γιώργος Κεφαλάς στο 52'.
 Τρία λεπτά αργότερα από ένα κόρνερ του Κεφαλά και διπλή κόντρα στους αμυντικούς έγινε το 2-0 αλλά η ομάδα μας ως συνήθως έδωσε το απαιτούμενο σασπένς στην συνέχεια του παιχνιδιού. Οι ευκαιρίες χανόταν η μία μετά την άλλη, με αποτέλεσμα στο 75΄ο Παπαδόπουλος να μειώσει με κεφαλιά σε 2-1. Ο διαιτητής Χάνου αρνήθηκε πέναλτι στον Ασλανισβίλι στο 79' σε μία φάση που διδάσκετα στα σεμινάρια διαιτησίας ως ο ορισμός της εσχάτης των ποινών, με αποτέλεσμα και σε συνδιασμό με τις συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες να ανεβάσουμε τους σφυγμούς μας ώσπου να τελειώσει το παιχνίδι.
 Πολύ γέλιο πρόσφερε στους φιλάθλους ο γνωστός, χαζός, γραφικός αντίπαλος. Χρειάζονται και αυτοί για να διασκεδάζουμε.

 ΠΟΜ : Πλάνος, Γερασίμου (62' Πλουμής), Καραγκούνης, Φλόκι, Μωυσίδης, Παναγιωτίδης, Ασλανισβίλι (83' Λαμπαδάριος), Βαξεβάνης, Καλιάκης, Κεφαλάς, Αναστασιάδης (78' Τριανταφυλλίδης).

2 σχόλια:

  1. nai re omadara ..... megali niki kai sto kipelo me kardia kai kales giortes meta......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 4-0 έγινε 2-1.
    Έοιμος για 11αδα έδειξε ο Τέλης στο 10λεπτο που αγωνίστηκε για τον αγώνα της Τετάρτης.Λέτε να παίξει αρχηγός μετά από τόσους μήνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή