Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Εθνικός Πυλαίας - Μαλακοπή 2-3

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκε η ομάδα μας μετά τη "καθιερωμένη" νίκη της επί του Εθνικού Πυλαίας με σκορ 2-3 στον πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πυλαίας.
Η Μαλακοπή όντας καλύτερη του αντιπάλου της στα πρώτα λεπτά και των δύο ημιχρόνων πέτυχε τρία γκολ και καθάρισε σχετικά εύκολα την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπήκε καλά στο πρώτο 20λεπτο και κατάφερε να προηγηθεί στο 10' με προβολή του Καλιάκη μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ασλανισβίλι. Σιγά σιγά ο Εθνικός ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε την εστία του Πλάνου σε μία-δύο περιπτώσεις χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία. Η ισοφάριση ήρθε στο 30' όταν μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ και αδράνεια της άμυνας μας ο αντίπαλος επιθετικός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μετά από 5 λεπτά μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Καρανικόλας πέρασε και τον τερματοφύλακά μας αλλά έχασε τον βηματισμό του και δεν κατάφερε να πετύχει το 2-1. Στο τελευταίο δίλεπτο του ημιχρόνου χάσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Στην πρώτη ο Ασλανισβίλι έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ και με την εκπνοή οι αμυντικοί του Εθνικού έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Γερασίμου.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά και πετύχαμε δύο πανομοιότυπα γκολ με τους Παναγιωτίδη στο 56' και Μπαξεβάνη στο 59'  να στέλνουν τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα με σουτ εκτός περιοχής. Μέχρι το 75' ελέγχαμε το παιχνίδι με σχετική ευκολία. ΑΠό εκείνο το σημείο ξεκίνησαν τα προβλήματα με τους Κουζούφη και Φλόκι να αποχωρούν λόγω τραυματισμού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η συνοχή  της ομάδας να χαλάσει λόγω των αναγκαστικών εσωτερικών αλλαγών, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Εθνικός και άρχισε να πιέζει. Στο 85' έγινε το 2-3 με πέναλτυ.Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με κάποιες σέντρες και κάποιες μεγάλες μπαλιές οι οποίες όμως απκρούστηκαν σωστά και έτσι το παιχνίδι τελείωσε με την ομάδα μας να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη κυρίως ψυχολογική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μαλακοπή: Πλάνος, Κουζούφης (70', Στεφανίδης), Καραγκούνης, Φλόκι(78', Τσιαπακίδης), Μωυσίδης. Παναγιωτίδης, Γερασίμου(75', Τριανραφυλλίδης), Τσιλιγκερίδης. Καλιάκης, Ασλανισβίλι, Μπαξεβάνης.

2 σχόλια:

  1. kathierwmeni re megale raul..

    vevaia tha itan pio kathierwmeni ama tous vazame kai mesa se mas kati dortia pou dikaioudai alla tespa...

    eksw ponaei pio poli..

    ΑπάντησηΔιαγραφή