Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΜ - Μαραθώνας 2-3

 Νέα ήττα για την ομάδα μας, η πρώτη εντός έδρας από τη  νεανική ομάδα του Μαραθώνα σε ένα "περίεργο" παιχνίδι με εναλλαγές σε σκορ και συναισθήματα.
 Το ξεκίνημα ήταν ίσως το καλύτερο ως τώρα για την ομάδα μας με καλό ποδόσφαιρο και πολλές ευκαιρίες. Σε μια από αυτές ο Βασίλης Καλιάκης άνοιξε το σκορ στο 17', ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Μαραθώνα, Λαζαρίδης απέκρουσε το νέο τετ α τετ του σέντερ φορ μας.Το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ και με μοιρασμένη την κατοχή της μπάλας μετά το 30'.
 Στο δεύτερο μέρος είχαμε την γνωστή εικόνα χαλάρωσης με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά στο 56' εκμεταλευόμενος και την κακή συννενόηση μεταξύ αμυνομένων και τερματοφύλακα. Ο Βασίλης Καλιάκης όμως τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ξαναέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας.
 Η κακή όμως διαχείριση του παιχνιδιού από εκεί κι έπειτα, αλλά, και τα ατομικά-αμυντικά λάθη έφεραν την ισοφάριση  στο 68΄και πλέον το παιχνίδι άνοιξε. Παρά τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Καλιάκη αλλά και μια φάση που ανακόπτεται με ανύπαρκτο offside ο Αναστασιάδης δεν καταφέραμε να πετύχουμε το τρίτο γκολ με αποτέλεσμα στο 92' και σε μια ακόμη αμυντική αδράνεια να γίνει το 2-3. Η κεφαλιά του Καλιάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι και πλέον ο προβληματισμός είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά.

ΠΟΜ : Γούλας, Γερασίμου, Καραγκούνης, Στεφανίδης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Τσαβδαρίδης (46΄λ.τ. Πλουμής), Τσιλιγκερίδης, Καλιάκης, Κεφαλάς, Αναστασιάδης (79' λ.τ. Λαμπαδάριος)

2 σχόλια: