Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΜ - Διγενής Μονολόφου 4-0

 Επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας που επικράτησε με 4-0 επί του αξιόμαχου Διγενή Μονολόφου. Οι παίκτες μας μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 10' με δυνατό δεξί (!) σουτ του Νίκου Αναστασιάδη μετά από πολύ όμορφο συνδιασμό με τον Γιώργο Κεφαλά. Η συνέχεια δεν ήταν η ίδια, οι παίκτες μας έδειξαν μια σχετική χαλάρωση με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα διάστημα 10-12 λεπτών που ο αντίπαλος απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις. Μετά το 25' το παιχνίδι ήρθε σε μια σχετική ισορροπία χωρίς καμιά από τις δύο ομάδες να δημιουργήσει την μεγάλη φάση.
 Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ του Βασίλη Καλιάκη που εκμεταλεύτηκε κακή συνενόηση αμυντικών και τερματοφύλακα και έκανε το 2-0 στο 52'. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο δοκάρια στο 66' και το 73΄. Στο διάστημα αυτό οι επιθετικοί μας βρέθηκαν αρκετές φορές σε καλή θέση μετά από κόντρα επιθέσεις αλλά δύο φορές ο Αναστασιάδης και από μία οι Καλιάκης, Κεφαλάς και Καραγκούνης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 
 Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο 78' όταν ο Βασίλης Καλιάκης με δυνατό σουτ εντός περιοχής πέτυχε το δέυτερο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 87΄ο Ασλανισβίλι έδωσε χαρακτήρα θριάμβου στην νίκη μας κάνοντας με δυνατό διαγώνιο σουτ αντός περιοχής το 4-0. Το τελικό σκορ πάντως αδικεί την πολύ οργανωμένη ομάδα του Διγενή.

ΠΟΜ : Γούλας, Γερασίμου, Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης (68' λ.τ. Στεφανίδης), Βλάχος, Παναγιωτίδης, Τσαβδαρίδης (60' Αλί), Τσιλιγκερίδης, Καλιάκης, Κεφαλάς (83' Ασλανισβίλι), Αναστασιάδης.
(Στις φωτογραφίες τα τέσσερα γκολ του ΠΟΜ)



4 σχόλια:

  1. Πολύ αξιόμαχος ο Διγενής Μονολόφου...
    Κράτησε γερά το 4-0!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opws anefere kai o tsili....
    enas paragontas toy Digeni teleiwnontas to paixnidi eipe to exis
    'poy na poyme oti eimastan kalyteroi kai fagame 4'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gigi ο από πάνω κατάφερε να κερδίσει επιτέλους. Με την σχολή τυφλών παίζανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στον συντάκτη της ανάρτησης για το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ. Και φωτογραφίες με τα γκολ ρε δάσκαλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή