Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΜ - ΠΑΟ Κουφαλίων 3-1

  Σημαντική νίκη που -σε συνδιασμό με τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων- μας ανεβάζει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πέτυχε η ομάδα μας επί του ΠΑΟ Κουφαλίων με 3-1.
  Στο πρώτο ημίχρονο και μετά από ένα νοθρό πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΟΜ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και αφού πρώτα στο 18' είχε δοκάρι με τον Κώστα Τσαβδαρίδη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον ίδιο παίκτη στο 27' με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τα πράγματα φάνηκαν να γίνονται ευκολότερα όταν ο Αχιλλέας Παναγιωτίδης πέτυχε ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ με φοβερό βολέ, δέκα περίπου μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή κάνοντας το 2-0 στο 34'.
 Το δεύτερο ημίχρονο όμως δεν είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο με ευθύνη κυρίως της δικής μας ομάδας μιας και παρουσιαστήκαμε αδικαιολόγητα νωθροί και ίσως με την εντύπωση πως το παιχνίδι είχε τελειώσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα. Η αποβολή του Παναγιωτίδη στο 65' έδωσε την ευκιαρία στην ομάδα των Κουφαλίων να γίνει πιεστικότερη και να μειώσει τελικά στο 69' σε 2-1.
 Μετά από ένα δύσκολο ομολογουμένως εικοσάλεπτο και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 88' από τον Τσιλιγγερίδη, ήρθε στο 90' το 3-1 από τα πόδια αντιπάλου και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

ΠΟΜ : Γούλας, Κουζούφης (28' λ.τ. Γερασίμου), Καραγκούνης, Φλόκι, Στεφανίδης, Παναγιωτίδης, Τσαβδαρίδης (67' Πλουμής), Τσιλιγγερίδης, Καλιάκης, Κεφαλάς (90' Ασλανισβίλι), Αναστασιάδης. 

1 σχόλιο:

  1. Μόλις είδε κανούριο δίχτυ ο Τσαβδαρ το μάτωσε. Το πρώτο επίσημο σε αυτό το δίχτυ. Να το πάρει σπίτι του όταν το ξανααλλάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή