Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΔ - ΠΟΜ 2-0

 Την τρίτη εκτός έδρα ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε η ομάδα μας από τον ΠΑΟΔ με σκορ 2-0.
Το παιχνίδι που διεξήχθει σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ήταν μετριότατο με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 5' με ένα φαντασικό γκολ του Σιδηρόπουλου. Η ομάδα μας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το 10' και δημιούργησε αρκετές σημαντικές φάσεις στα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να καταφέρουν οι Αναστασιάδης. Καλιάκης και Κεφαλάς να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο διάστημα αυτό υπήρξε και μία φάση όπου ο Βασίλης Καλιάκης ανατρέπεται καθαρά ενώ βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ εντός περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας δεν κατάφερε να διατηρήσει το ίδιο επίπεδο απόδωσης με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να γίνουμε απειλητικοί πλην ενός σουτ του Αχιλλέα Παναγιωτίδη στο 86'. Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΔ ήρθε φυσιολογικά στο 92' σε μια από τις, πολλές, κόντρες που έβγαλε ο αντίπαλος στα τελευταία δέκα λεπτά.
 Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου που επαναλαμβάνεται μετά το παιχνίδι της Λητής.

ΠΟΜ : Πλάνος, Κουζούφης (65' Ασλανισβίλι), Καραγκούνης (75' Λαμπαδάριος), Στεφανίδης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Γερασίμου, Τσιλιγκερίδης, Καλιάκης, Κεφαλάς, Αναστασιάδης.   

1 σχόλιο: