Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Εν ενεργεία - Παλαίμαχοι 4-6

Οι Παλαίμαχοι ήταν οι νικητές για ακόμη μία φορά, τρίτη συνεχόμενη, με αντιπάλους τους τραγικούς εν ενεργεία με σκορ 4-6 χωρίς τη βοήθεια αυτή τη φορά του διαιτητικού τρίου. Ο προπονητής των γηπεδούχων αναγνώρισε την ανωτερότητα των αντιπάλων και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης χωρίς όμως να γίνει δεκτή με τους παλαίμαχους να αντιδρούν αφού θα έχαναν τον καλύτερό τους πελάτη. Η ενδεκάδα των παλαιμάχων ήταν η εξής:
Παλαίμαχοι: (Βλάχος Γ.) Κουζούδης, Πίτσος, Χατζόπουλος, Αργυρόπουλος, Μυτιληνιός, Μαζαράκης, Παπαδημητρίου, Ματίκας, Λαμπαδάριος, Διδασκάλου, Βλάχος Χ.. Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν οι Αλίρης, Βλάχος Γ. και Μάικ Γάμπας.
Η ενδεκάδα των εν ενεργεία δεν θα αναφερθεί αφού δεν υπήρχαν στο γήπεδο. 
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κουζούδη. Παρόλα αυτά μετά από ωραία ενέργεια του Νικολούλη ο Αναστασιάδης άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισοφάρισαν με τον Διδασκάλου. Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν μόνο οι παλαίμαχοι στο γήπεδο μετατρέποντας το 1-1 σε 1-6 σε 20 λεπτά. Τα γκολ πέτυχαν οι Διδασκάλου (2), Βλάχος Χ. (2), Μήττας. Στα εναπομείναντα 10 λεπτά οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-6 με τις δύο ομάδες να τελειώνουν με 12 παίχτες η κάθε μία. Ο διαιτητής αντί να βγάζει παίχτες, έβαζε.
Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας σε παλιούς και νέους, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να μην αφήνει κανέναν να μιλήσει. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου με την ελπίδα οι εν ενεργεία να πάρουν έστω μία ισοπαλία.
Αισθητή ήταν η απουσία του Παίζω με τη μία ο οποίος μάλλον "κότεψε" λόγω της παρουσίας του Μούλη και δεν εμανίστηκε στο γήπεδο.
Φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο facebook στη σελίδα της Μαλακοπής.

1 σχόλιο: