Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Θερμαικός Θέρμης - Μαλακοπή 2-0

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας με 2-0 αυτή τη φορά από το Θερμαικό Θέρμης.
Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό γήπεδο της Θέρμης αν αναλογιστούμε τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία είχε η Θέρμη στο 10ο λεπτό όταν σε τετ α τετ ο Ιγνατάκης απέκρουσε το σουτ του αντίπαλου επιθετικού με τη μπάλα στη συνέχεια να χτυπάει στο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ. Το 1-0 έγινε στο 35ο λεπτό με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει και να ξεγελάει τον τερματοφύλακά μας. Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στο οποίο η ομάδα μας είχε κάποια σουτ κυρίως έξω από την περιοχή τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, είχαμε την κατοχή της μπάλας και χάσαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Αναστασιάδη από το ύψος του πέναλτυ να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ακολούθησαν και πάλι κάποιες ευκαιρίες κυρίως με σουτ εκτός περιοχής χωρίς όμως να γίνει κάποια από αυτές γκολ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε η Θέρμη σε μία αντεπίθεσή της με τον Ιγνατάκη να αντιδρά και πάλι πολύ καλά σε τετ α τετ και να αποσοβεί τον κίνδυνο, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και στην επαναφορά ο παίχτης της Θέρμης δεν μπόρεσε να παραβιάσει την κενή εστία. Δέκα λεπτά πριν το τέλος έγινε το 2-0 με τον Σαραγιαννίδη να πιάνει το σουτ 15 μέτρα έξω από τη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά βρήκε το σώμα του Ιγνατάκη και κατέληξε στα δίχτυα.
Μετά το 2-0 οι όποιες ελπίδες να γυρίσει το παιχνίδι εξανεμίστηκαν με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του μεγάλου Γιάννη - Παίζω με τη μία - Οικονόμου με την οποία και κλείδωσε το 2-0 υπέρ της Θέρμης. Στα highlights του αγώνα το τακουνάκι που επιχείρησε ο Οικονόμου προς τον Λαμπαδάριο (πολύ κινητικό το επιθετικό μας δίδυμο) με τη μπάλα φυσικά να μη φτάνει ποτέ στον δεύτερο, παρόλα αυτά όμως χάρισε άφθονο γέλιο στους φιλάθλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Μαλακοπή: Ιγνατάκης, Μπενάι Σ., Καραγκούνης, Τυρανίδης, Βλάχος, Κουζούφης(68', Λαμπαδάριος), Λόλης(80', Φορόπουλος), Τσαβδαρίδης, Νικολούλης(80', Οικονόμου), Αναστασιάδης, Κόντος

10 σχόλια:

  1. Παίζω με τη μία σε έβλεπα να παίζεις χθες και σκεφτόμουν ότι έχουμε κάτι κοινό. Στο 85' κάθε αγώνα είμαστε για λύπηση αφού δεν μπορούμε να τρέξουμε άλλο. Μόνο που εγώ μπαίνω στο 1' και εσύ στο 80'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STO 0-0 PISTEUA OTI THA KERDISOUME.STO 1-0 PISTEUA OTI THA GURISEI.STO 2-0 ELEGA OTI AN BALOUME ENA GRIGORO GOAL MPOREI KAI NA ISOFARISOUME.MOLIS MPHKES OMOS PIGA GIA MPANIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apo tis kerkides eida toulaxiston 3 monomaxies ston aera na tis katharizei...asxeta an itan xwris antipalo kai an i mpala den pige se sumpaikti tou!!mporei me misi pasa na vgalei ton epithetiko fatsa ..(ton antipalo eee!!den eisai k triantafillidis).se euxaristoume pou uparxeis k se theloume k stis proponiseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Raul δεν βλέπω να συμμετέχεις στην πολύ σοβαρή συζήτηση που έχουμε. Εκτός και αν περιμένεις πρώτα την απάντηση του "Παίζω με το τακουνάκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ακομα του επιτρεπεται να παιζει μπαλα αυτου του οικονομου? δεν ειστε καλα εκει στην πυλαια μου φαινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά ο τύπος είναι ψυχικά άρρωστος. Με πήρε Τρίτη βράδυ 10 παρά 5 που έχει ξεκινήσει το Barca-Milan να μου κάνει παρατήρηση γιατί επιτρέπω τέτοιες κακοήθεις αναρτήσεις στο blog. Του το κλείνω χωρίς καν να του μιλήσω και επιμένει. Και το αποκορύφωμα. "Για να παίξω (μου λέει) του χρόνου θέλω 1 εκατομύριο ευρώ"....
    - Μετά και από αυτό μας έκλεισε από μόνη της η Cosmote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δώσω την απάντηση μου. Κύριοι είχατε την ευκαιρία να με θαυμάσετε για μια ακόμη φορά μετά από πολύ καιρό. Να σας θυμίσω ότι:
    -Πανηγυρίσαμε κατηγορία
    -Πανηγυρίσαμε τις μεγαλύτερες ανατροπές που έχει κάνει η ομάδα.
    -Χαρήκαμε με μεταγραφές και παίκτες που ήρθαν στην ομάδα που κάποτε δεν συζητιόταν καν.
    Παρακαλώ, για τα ευχαριστώ που μου λέτε και τις χαρές που σας χάρισα.
    -Ρε Τασούλη γιατί δεν πας να παίξεις στο βετεράνων (μετά το 30 όλο τραυματισμούς και ....)
    - Ρε σούρδε, δεν υπάρχεις στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
    - Κύριε της διοίκησης μην ξενχάς το 0-4
    Παρακαλώ στις επόμενες εκλογές της διοίκησης πρέπει να είμαι μέλος να καθαρίσω κάποιους.
    Υ.Γ. Μόνο ο προπονητής με πιστεύει και ξέρει ότι είμαι απαραίτητος για ένα ακόμη ματσ μετά την τρομακτική εμφάνιση μου.
    Υ.Γ. Μόλις ανανέωσα με την ομάδα.
    Του χρόνου πρωταθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mpikate dinamika sto 2o imixrono gi auto fagate ke 2o goalaki apo to kentro eleos! me tin thermi pate na ta balete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. thermi fans green hell 2!sas prokaloume balte ta mazi mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή