Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ηρακλής Αμπελοκήπων - Μαλακοπή 1-3

Με νίκη έκλεισε τις επίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα μας επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ 1-3. Οι δύο ομάδες δεν είχαν το βαθμολογικό άγχος με τον Ηρακλή να είναι ήδη πρωταθλητής και με την ομάδα μας να καταλαμβάνει την όγδοη θέση και έτσι παίχτηκε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ο Ηρακλής έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα έπαιξε με αρκετές αλλαγές ενώ και η ομάδα μας είχε πολλές απουσίες για διάφορους λόγους.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες έχασαν από μία καλή ευκαιρία χωρίς όμως να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκανε και τα τέσσερα γκολ με τον Καλλιάκη να ανοίγει το σκορ με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτίδη. Ο Ηρακλής στη συνέχεια πίεσε και ισοφάρισε 8 λεπτά αργότερα. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε με την ομάδα μας να κρατάει σχετικά εύκολα στην άμυνα. Στο 64ο λεπτό έγινε αλλαγή ο Παντελής Λαμπαδάριος στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μαλακοπής μετά από 7 χρόνια στην ομάδα, τα 5 ως αρχηγός. Στο 86ο λεπτό ο Καλλιάκης και πάλι με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-2. Στο 90ο λεπτό ο Καλλιάκης έβγαλε το Κόντο μόνο του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και αυτός με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Με αυτόν τον αγώνα τελείωσαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά, μία χρονιά που στο δεύτερο μισό της αντιμετωπίσαμε παρα πολλά προβλήματα με απουσίες παιχτών και όχι μόνο. Καταλάβαμε την όγδοη θέση, την χειρότερη τα τελευταία 3 χρόνια παρουσίας μας στην Α1.

Μαλακοπή: Ιγνατάκης, Μπενάι Σ., Καραγκούνης (77', Λόλης), Παναγιωτίδης, Βλάχος, Κουζούφης, Αστειόπουλος (68', Δίπλας), Αναστασιάδης, Τσαβδαρίδης, Λαμπαδάριος (64', Κόντος), Καλλιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου