Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Μαλακοπή - Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-3

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας αυτή τη φορά από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ 1-3. Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε η Μαλακοπή στα δύο ημίχρονα.
Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά χάνοντας καλή ευκαιρία με τη σέντρα όταν ο Καλιάκης πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα έχοντας κακή ισορροπία σε μία αρκετά δύσκολη φάση βέβαια για γκολ. Ειδικότερα στο πρώτο μισάωρο κυκλοφορήσαμε αρκετά καλά τη μπάλα καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ ενώ στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις μία φορά. Στα τελευταία 15 λεπτά του ημιχρόνου δεν τελειώναμε γρήγορα τις φάσεις στο χώρο της άμυνας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ηρακλής να απειλήσει την εστία του Ιγνατάκη κυρίως με κόρνερ από τα οποία δημιούργησε και επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ μας. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης για το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την έλλειψη συγκέντρωσης μας και τις κακές μας τοποθετήσεις πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ σε διάστημα 15 λεπτών. Παρά τα γκολ οι παίχτες μας προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Κόντο και Αναστασιάδη χωρίς όμως να πετύχουμε το τέρμα που θα μας έβαζε και πάλι στον αγώνα. Στο 70ο λεπτό ο Γεραγώτης έκανε το 0-3 με πέναλτυ τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Το 1-3 έκανε ο Τσιαπακίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μαλακοπή: Ιγνατάκης, Τυρανίδης, Καραγκούνης, Βλάχος, Λόλης, Κουζούφης (72', Μπενάι Σ.), Αστειόπουλος (20', Τσιαπακίδης), Αναστασιάδης, Νικολούλης, Κόντος (80', Τσαβδαρίδης), Καλλιάκης

1 σχόλιο:

  1. Η αστοχία αφ'ενός και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και ατυχίας στο 2ο ημίχρονο, συνετέλεσαν στο να μας στερήσουν τη χαρά της νίκης. Προβλέπω στους επόμενους αγώνες συγκομιδή 12 βαθμών και στοιχηματίζω αναξερτήτως ποσού....!!!
    ΘΕΙΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή