Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Ιωάννης Παπάφης - Μαλακοπή 1-3
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας επί του Ιωάννη Παπάφη αυτή τη φορά με σκορ 1-3 σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε δύσκολες συνθήκες εξαιτίας του πολύ δυνατού αέρα στο γήπεδο του Αγίου Παύλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον αέρα, οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και με μεγάλες μπαλιές έβαζαν τη μπάλα μέσα στην περιοχή μας δημιουργώντας μία δύο καλές ευκαιρίες. Το σκορ όμως άνοιξε για τη Μαλακοπή με τον Τσαβδαρίδη να ευστοχεί στο πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος στο 20ο λεπτό. Το 1-1 έγινε 10 λεπτά αργότερα μετά από μία αδράνεια στην άμυνα μας και κοντινή κεφαλιά. Στο τέλος του ημιχρόνου χάθηκε η μεγαλύτερή μας ευκαιρία για το πρωτο 40λεπτο με τον Σφηντσιώτη να νικιέται σε τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με απευθείας κόκκινη για την ομάδα μας όταν ο Σινανάι Άντυ έκανε ένα σκληρο μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως η ομάδα μας παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα αμύνθηκε σωστά και με τον Τσαβδαρίδη να κάνει ότι θέλει τους αντιπάλους του έβγαζε συνεχώς ευκαιρίες. Μάλιστα στο 60ο λεπτό κέρδισε εκ νέου πέναλτυ (μόνο ο διαιτητής το είδε). Ευστόχησε αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και στην δεύτερη εκτέλεση ο τερματοφύλακας τον νίκησε κρατώντας το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα όμως σε μία γρήγορη αντεπίθεση κρέμασε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 1-2. Στο 78ο λεπτό έγινε και το 1-3 από τον ίδιο παίχτη πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Κατηγορία Παίδων


Μαλακοπή - ΑΕ Ελπίδα Τούμπας 5-0
Επιβλητική εμφάνιση και νίκη για την ομάδα μας επί της Ελπίδας Τούμπας με 5-0. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η ομάδα μας ήταν πολύ ανώτερη του αντιπάλου της και έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Λιάμος, Πανταζής, Δεβετζής και Τάνγκου (2).

Κατηγορία ΠροΠαίδων

Διόνυσος Μαλακοπής - Μαλακοπή 5-1
Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας χάνοντας δίκαια από τον αντίπαλό της με 5-1 σε έναν αγώνα που είχαμε αρκετές απουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου