Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Μαλακοπή - Ηλιούπολη 2-2

Ισοπαλία που ισοδυναμεί με ήττα για την ομάδα μας με αντίπαλο την Ηλιούπολη σήμερα στο πλαστικό της Πυλαίας. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνουμε στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης αλλά μετά από αυτή την ισοπαλία πιθανότατα θα τερματίσουμε στην τέταρτη θέση του ομίλου.
Η Ηλιούπολη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αφού μπορούσε να κυκλοφορήσει καλύτερα τη μπάλα χωρίς παρόλα αυτά να μπορεί να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Σαν να μην έφτανε αυτό με εκπληκτικό ψαλιδάκι του Αναστασιάδη προηγηθήκαμε στο 20ο λεπτό. Η Ηλιούπολη συνέχισε να πιέζει και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 40ο λεπτό με τον Ιασωνίδη να μη μπορεί από πολύ κοντά να νικήσει τον Γούλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας αφού μόλις στο 50ο λεπτό κάναμε τα τέρματά μας δύο με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Τσιαπακίδη, πέναλτυ το οποίο κέρδισε ο Καλλιάκης. Το σημαντικό αυτό προβάδισμα όμως χάθηκε μόλις σε διάστημα ενός λεπτού με τους Ορφανίδη και Τούλο να εκμεταλλεύονται αδράνειες της άμυνας μας και να κάνουν το 2-2. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε πολύ ανοιχτό αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν το γκολ της νίκης. Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά το 2-2 έμεινε. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΝΕ πέρασε στη δεύτερη θέση, η Ηλιούπολη στην τρίτη και η Μαλακοπή στην τέταρτη.

Μαλακοπή: Γούλας, Τυρανίδης, Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης, Βλάχος (15', Λαμπαδάριος), Αστειόπουλος (80', Κουζούφης), Λόλης, Τσιαπακίδης (65', Μάχας), Αναστασιάδης, Νικολούλης, Καλλιάκης

1 σχόλιο: