Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Μαλακοπή - Ένωση Συκεών 2-0

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας απέναντι στην πρωτοπόρο και αήτητη μέχρι σήμερα Ένωση Συκεών με σκορ 2-0.Σε συνέχεια των καλών μας εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα και στο σημερινό αγώνα η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα λαμβάνοντας υπόψη και τον αντίπαλο.
Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Αναστασιάδη και Καλλιάκη. Την πρώτη καλή ευκαιρία είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Νικοπολιτίδη να σεντράρει και τον Ιορδανόπουλο από καλή θέση να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γούλα. Ακολούθησε το 1-0 από τον Αναστασιάδη με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από πολύ έξυπνη σέντρα του Νικολούλη. Δέκα λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 όταν ο Καλλιάκης πρόλαβε την έξοδο του Καλλίγγου, τσίμπησε τη μπάλα, τον πέρασε και σε κενή εστία από πλάγια θέση έκανε το 2-0. Στη συνέχεια η Ένωση πίεσε και έχασε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία με τον Έλκα όταν το σουτ που επιχείρησε από το ύψος τους πέναλτυ και λίγο πλάγια χτύπησε στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού του Γούλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν κυρίως με μεγάλες μπαλιές χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια αξιοσημείωτη φάση. Μάλιστα η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε από την ομάδα μας όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας είπε δύο φορές όχι σε ισάριθμα σουτ των Αναστασιάδη και Καλλιάκη μέσα από τη μικρή περιοχή. Σημαντική ευκαιρία λίγο πιο πριν έχασε και ο Λόλης που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Καλλίγγο. Η καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων έγινε στο 93' λεπτό με τον Γούλα να νικάει τον Στουκογιάννη σε τετ α τετ.
Με αυτή τη νίκη παραμείναμε στην τρίτη θέση και στο κυνήγι της δεύτερης αφού με νίκες συνέχισαν η Ηλιούπολη και ο ΠΑΟΝΕ. Η διαφορά του δεύτερου(Ηλιούπολη) από τον τέταρτο(ΠΑΟΝΕ) είναι μόλις 4 πόντοι και απότι φαίνεται η μάχη για τη δεύτερη θέση θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Μαλακοπή: Γούλας, Μπενάι Ν., Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης, Βλάχος, Αστειόπουλος, Παναγιωτίδης, Λόλης (82', Λαμπαδάριος), Νικολούλης (85', Τσιαπακίδης), Αναστασιάδης, Καλλιάκης (88', Κουζούφης)

1 σχόλιο: